Home » Innkjøp og gaver » Lush » Stas og moro » Kjærestedagsøndag i slutten av februar

Kjærestedagsøndag i slutten av februar

Lushjobbinga igår gikk som en lek, og middagen med gjengen etterpå var skikkeligskikkelig koselig! Med meg hjem fra Lush kjøpte jeg forresten en splitter ny parfyme, i stiftform, som heter Ginger! Ginger inneholder (naturlig nok) ingefærolje, mimosa, rose, geranium, jasmin, einerbær og ylang ylang. Krydder og blomster med andre ord. Ikke dumt! Kjøpte også med meg en krukke med H`Suan Wen Hua-hårkuren. En skikkelig proteinkur til håret, og fin som avveksling fra min favoritthårkur Jasmin and Henna Fluff-Eaze:

Så! Søndag idag! I tillegg til at Åsmund og jeg har hatt fri sammen, har vi også 7 år og 10 månederskjærestedag idag! Vi synes denne søndagen skulle gjøres litt ekstra stas på, og trasket i solskinnsværet rett hit etter frokost:

Coca on the go go!:

Iiih, skolebrød! Bakst!:

Mmmm, kakao med banansmak og ristet kokos på toppen! Åsmund valgte vaniljekakao med sjokoladebiter:

Videre gikk ferden gjennom Sofienbergparken:

Og mot Botanisk Hage. Årets første besøk der:

Snøen i Botanisk Hage hadde smeltet mer eller mindre bort, og etterlot seg bare flekker med gress:

Vi måtte såklart inn i de oppvarmede drivhusene for å titte og lukte på alle de eksotiske plantene:

Appelsinblomster! Fantastisk duft:

Hihi, hjerteformede kaktuser:

Etter hagebesøket var vi innom Manillusion, hvor jeg kjøpte to veldig fine saker. En av dem til 50% avslag óg!:

Og deretter endte ferden på New Anarkali for en skikkelig kjærestedagsmiddag. Indisk, såklart!:

Papadums med rødløk- og koriandersalsa samt yoghurt til:

Sweet lassi hører alltid med. Nylaget og herlig:

Åsmunds tandoorikylling, rykende varm:

Og min saag paneer:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg er ganske sikker på at jeg har vært på New Anarkali en gang for noen år siden… Maten der var kjempegod! Håper søndagen har vært fin for deg :) Det ser sånn ut!

 2. For en hyperfin dag! – Og gratulerer så mye til dere begge :>
  (Kjøpte meg en finfin såpe på lush i går, SUPER fornøyd ♥)

  1. Takk! Og åå, det var deg jeg solgte Figs and Leaves til, ja! Arg, du skulle ha gitt deg til kjenne da, så kunne jeg (endelig?!) ha fått hilst skikkelig på deg:P! Uansett, så bra du er fornøyd :-D Den er, som jeg sa, absolutt den beste på tørre hender. Og, du er enig i at den gjør at det lukter skikkelig reint på badet?

   1. Lukter deilig og reint- og føles nam på hendene, indeed! :D
    Og ja, det skulle jeg jaggu gjort! Kom liksom ikke til det, men du er langt i fra skummel, så nå skal jeg da I ALLE FALL gjøre det neste gang jeg ser deg! (hehe?)

    1. Så bra :-D Ja, det må du! Tror uansett jeg kjenner deg igjen neste gang, så får heller jeg hilse skikkelig på deg;-D

 3. Jeg vil gå videre med foto og du får så klare fine farger alltid! Hvilke innstillinger har du speilrefleksen på og hva gjør du når du redigerer?? :) mvh kristin

 4. Så ekstra fine bildene dine var i dag! Og det ser ut som dere har hatt en veldig koselig kjærestesøndag. Morsomt at dere også har New Anarkali som stamplass! Det er så god mat der. :)

  1. Å, tusen takk for det! Brukte mye tid på å få dem sånn jeg ville idag, og da er det ekstra koselig å få skryt for det :-D Ja, vi forelska oss i plassen på kjærestedagen vår i september 2009 og har vært der så og si en gang i måneden siden:P Fantastisk god mat! :-D

 5. Så koselig kjærestesøndag med fine aktiviteter. Du tar flotte bilder som alltid, og jeg elsker bildet med gresset som titter frem fra smeltende snø :-)

 6. Gratulere med dagen til dere begge to <3 Super søt søndag!:)
  Jeg gikk forbi deg på Lush i går, og irriterte meg for at jeg ikke hadde tid til å gå innom deg. Siden jeg har vært innom mange ganger å samtidig sett etter om du var på jobb. Dog har du ikke vært der de gangene. Såå , Neste gang skal jeg hilse på :).

 7. Ååh, så fine bilder! Likte spesielt det med den gule blomsten som ser ut som en kolibri:D Nå fikk jeg skikkelig lyst til å dra på New Anarkali også, nam! Gratulerer masse med kjærestedagen, tihi!

 8. For en koselig dag! :) Vi var også på Cocoa igår, og jeg fant to superfine ting på markedet i Birkelunden. :)
  Den hårkuren skal jeg kjøpe idag, håret mitt trenger litt boost!!! ;)
  Ha en fin mandag Ina- fina <3

 9. Kjærestesøndag er det beste som finnes! Grattis til dere <3 og så så vi jo hverandre så vidt på new anarkali! Hihi, mums!

 10. Favorittkuren min er også Jasmin and Henna Fluff-Eaze, men idag har jeg hentet pakke fra Lush med en liten forandring: nemlig H’Suan Wen Hua! For et sammnetreff ;-) Indisk mat = elsk, og hipp hurra for kjærestedag og et av mine favorittkjærestepar! <3

  1. Å, kool! Du får si hva du synes når du får testa den ut :> Og takk! Jeg gleder meg masse til å ha deg tilbake på jobb forresten! Vi får nok sikkert jobbet sammen litt også. Jippi! :-D

   1. Det skal jeg gjøre!
    Tusen takk, det blir spennende å begynne igjen. Oppgavene sitter nok, det er bare det å komme i gang igjen med litt rutiner, hverdag og “vanlig” liv. Det blir fint å jobbe sammen med både deg og Mari :-) Jeg savner forts tiden du hadde opplæring og jeg hadde dere der begge to, hehe!

    1. Ja, dét var gode tider! Jeg kommer nok til å komme dager hvor Mari også er på jobb, for å avlaste henne så hun kan oppdatere i nettbutikken osv. Hadde vært koselig om det hadde falt på dager hvor du er tilstede, så blir det neeeesten som i gamledager :-D!

 11. Nydelige blomsterbilder, Ina! Det er fint i Botanisk Hage hele året, og det er så kult at de har tropisk klima inne selv om snøen ligger ute! Dette så ut som en kjempefin kjærestesøndag!

 12. Eg var ein liten tur innom Oslo i slutten av januar, og då gjorde eg to ting eg hadde gledd meg til i lang tid: Prøvde ut maten på New Anarkali (paneer<3) og var innom Lush for andre gong. Kunne dessverre ikkje kjøpe med meg så mykje som eg ville, sidan eg skulle vidare til Kenya med stappfull sekk og ikkje så veldig full lommebok. Neste gong eg er i Oslo skal eg besøke begge plassane igjen, definitivt!

  Det er forresten godt å sjå innom bloggen din igjen, etter ei pause på 1 mnd medan eg var i utlandet. No kan eg lese maaange innlegg på ein gong :-)

Kommentarer deaktivert.