Home » Tanker » Kjære Ane

Kjære Ane

IMG_3366 DSCF4151
Jeg har mange bekjente, og er så heldig å ha et knippe nære venner i livet mitt. Et enda mindre knippe skikkelig nære bestevenner, som jeg setter enormt stor pris på, og som betyr så mye for meg. Og så er det den ene da. Den som er den aller nærmeste av de nærmeste, for å rangere. Dette er et innlegg viet til denne ene.

Ane. Ane, som jeg er så glad i at jeg får lyst til å grine. Ane, som har vært en så viktig del av livet mitt i 20 år. Ane, som jeg har vokst opp med, delt alt med, og som føles som en søster for meg. Ane, som alltid stiller opp hvis det er noe, var forlover og arrangerte “utdrikningslag”. Ane, som jeg både har ledd og grått med i alle de årene vi har kjent hverandre, som har vært der gjennom oppturer og nedturer, som jeg kan prate med absolutt alt om. Ane, som spanderer kaffi om lommeboka er slunken, som alltid har en klem på lur og et smil som tiner selv de kaldeste hjerter. Ane, som jeg kan være stille sammen med, senke skuldrene med, smile med. Ane, som har kommet ekstra nært de siste årene (jeg trodde ikke det var mulig?), som jeg elsker av hele mitt hjerte. Tusen takk for at du er den du er, og for at jeg får ha deg i livet mitt! Du aner ikke hvor mye det betyr for meg!
004
IMG_0001
Takk til alle de flotte menneskene jeg har i livet mitt. Dere vet hvem dere er, og jeg er uendelig glad i dere! Livet er for kort til å være grått, og til å ikke verdsette vennskap!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Neimen åå <3 Dette fikk jeg helt klump i halsen av, så flott! Måtte alle være så heldige at de har en Ane :)

  2. Å, for en nydelig hyllest til en bestevenn! Dette var veldig godt skrevet og veldig rørende å lese, Ina! <3

Kommentarer deaktivert.