Home » Hverdagsblogg » Kinohøsten byr på norske godbiter

Kinohøsten byr på norske godbiter

Åsmund og jeg, som absolutt ikke er på kino ofte, har faktisk vært på to kinoforestillinger allerede i høst, og har en tredje notert i kalenderen. Rent tilfeldig er de tre filmene norske, noe vi begge synes er veldig kult. Norsk film har tatt seg så opp de siste årene, og jeg merker jeg er ganske stolt når jeg ser en norsk film som jeg virkelig synes er ordentlig bra!

Først ut så vi Løvekvinnen, basert på boka med samme navn. En veldig, veldig fin og rørende film, som vi begge felte noen tårer av. Flott filmet også, med herlige skuespillere. Anbefales på det varmeste!:

Deretter så vi Rosemarie, som også falt godt i smak. Morsom og rørende på samme tid, med en annerledes tvist:

Den neste filmen vi har på lista vår, er Kongens Nei. Jeg gleder meg sååå innmari til denne filmen, for jeg har alltid vært fascinert av andre verdenskrig, og kanskje spesielt hvordan den påvirket nasjonen vår og monarkiet. Bare traileren gir meg gåsehud, så det ligger an til å bli en bra filmopplevelse!:

Hvilke film var deres siste kinoopplevelse, og hvilken film planlegger dere å se på kino neste gang?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg var og så den siste Jason Bourne for en måneds tid siden. Helt ok den, akkurat så actionfyllt som forventet, hehe!

  Jeg har også lyst å se Kongens nei! I tillegg kommer jo Bridget Jones’ baby snart :)

 2. Under Kirsebærtrærne, så den i går :) Veldig fin. Jeg, som aldri gråter av ting, gråt en tåre! Neste filmen blir nok en av de her, har hatt lyst til å se dem selv.

 3. Jeg vet ikke om det finnes et ord hvor hvor glad jeg er i norske filmer, i så fall har jeg ikke funnet det enda.
  Den siste filmen jeg så på kino var Pyromanen, som jeg bare måtte se fordi den gikk på kino i en periode hvor jeg ikke gjorde stort annet enn å se på film + at den var filmet VELDIG lokalt.
  Når deler av filmen er filmet i din egen bygd, da blir den atomatisk mer interessant! :)
  Har Ingen kino planer for øyeblikket, men jeg er sikker på at den neste jeg ser også er norsk.

Kommentarer deaktivert.