Home » Sponsor, Giveaway » Keramikk, takk!

Keramikk, takk!

Dere husker at jeg blogget om galleriet til Åsmunds stefar som vi besøkte i påska?? (Hvis ikke finner dere innlegget her) Vel, nå har det seg sånn at han har åpnet sin helt egen eplabutikk! Der har han allerede lagt ut flere selvlagde keramikkskatter, som f.eks kanner, kopper og fat. Både pyntegjenstander og bruksgjenstander :-) Flere varer vil bli lagt ut fortløpende.

Åsmund og jeg er så heldige å eie litt av Ole Mortens kunst, som f.eks disse drammeglassene. De kan brukes til drammedrikking (som det jo er fint lite av her i huset, hehe!), telys, nyplukkede markblomster, havsaltflak, oppbevaring av småting eller bare til pynt:

Ettersom de er håndlaget er hver av dem unike. Det ene av drammeglassene våre ser ut som om noen med blå leppestift har tatt en slurk av det, hihi. Egentlig er det bare drypp fra en blå gjenstand som sto sammen med drammeglasset i ovnen, men jeg liker leppestiftteorien best. Er de ikke søte?:

I tillegg til drammeglass, eier vi både Ole Morten-fat og Ole Morten-kopper, og! Denne! En fantastisk fin kanne som kan brukes til f.eks olivenolje eller bare til pynt. Den laget han når han var gjestekunstner hos Porsgrunn Porselen, og fargen heter kongeblå:

Den er så søt! Og fargen!! Åhh.. Jeg håper virkelig dere vil ta turen innom eplabutikken hans og ta en titt!:

Klikk på bildet for å komme til nettbutikken:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Oooh, jeg liker leppestiftteorien din! Den blå kannen var nydelig, og det er jo ekstra fint å eie og bruke ting som er laget av flinke folk man kjenner!

Kommentarer deaktivert.