Home » Tatovering » Kaninnakken

Kaninnakken

For ganske straks en uke siden var jeg hos Hilde på Tro, Håp & Kjærlighet Tattoo, og fikk farget opp kaninen jeg har i nakken! Den har alltid vært litt blass på farge, og endelig fikk jeg gjort noe med det, hurra! Hilde la også til noen små detaljer, så det har nesten blitt en splitter ny kanin! Jeg er veldig fornøyd, og planlegger pynt rundt den seinere, hihi:
IMG_5411

Sånn her så den forresten ut før oppussingen, hihi!:
IMG_13821

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Det ble jo veldig friskt og bra, massevis av muligheter til å bygge videre på den. Søte kaninen :)

  Mener å huske at du hadde en microdermal eller dermal anchor (beklager, jeg er ikke helt stødig på terminologien) i nakken, er det lenge siden du tok den ut/den grodde ut? Husker ikke helt hvordan den var plassert i forhold til tatoveringen, men ser vi arret etter den på bildet? Bare litt nysgjerrighet fra meg, hehe.

  1. Tusen takk! Ja, det tenker jeg også, så det ligger spennende muligheter foran meg der! Ja, det stemmer at jeg hadde det. Jeg tok den ut i fjor vår. Det som ofte kan skje, er at basen blir sittende litt grunnere, uten å vokse ut. Da blir det en liten glipe mellom huden og disken, og det sier seg selv at den hekter seg lett fast i ting. Det skjedde naturligvis flittig da det ble varmere i været, og den ofte ikke var tildekket av klær. Til slutt gikk jeg litt lei det, og bestemte meg for å ta den ut før sommeren, så jeg slapp å tenke på det hver gang noen ga meg en klem, feks.

 2. Den ble veldig fin med nye farger! Spesielt med hjertenesen <3 Hva skal de blå brikkene som går i en bue ved siden av kaninen forestille? Er du av og til redd for å angre på noen tatoveringer, eller hva du vil syns om dem når du blir gammel?

  1. Tusen takk! Ja, snuten ble sååå søt, hihi! Prikkene er for å skape symmetri/form i tatoveringa, for å få den mer sentrert på nakken, så ikke den er så “tung” på den ene siden. Jeg kunne fått farget inni den da jeg tok den, men jeg valgte å holde den åpen, så det går an å fylle på mer moro der seinere. Nei, det er jeg faktisk ikke redd for, for å være ærlig. Jeg angrer generelt ikke på ting jeg har gjort her i livet, for jeg gjør aldri noe hvis ikke jeg er helt sikker, står alltid på mitt, og lever etter “gjort er gjort”-prinsippet. Så, gjort er gjort, hehe! Og, det er ikke en selvfølge å bli gammel heller!

  1. Tusen takk! Ja, selv om jeg sjelden får sett den (med tanke på plasseringen, hehe!) er jeg veldig fornøyd! Jeg likte den jo godt før også, men nå er den om mulig finere synes jeg. Tusen takk!

  1. Aha! Svarer det samme stil deg som til Ella her: Prikkene er for å skape symmetri/form i tatoveringa, for å få den mer sentrert på nakken, så ikke den er så “tung” på den ene siden. Jeg kunne fått farget inni den da jeg tok den, men jeg valgte å holde den åpen, så det går an å fylle på mer moro der seinere.

 3. Så fin! Hva bruker du til å smøre på helt ferske tatoveringer? Er på utkikk etter noe bra og vegansk til min kommende tatovering :)

  1. Tusen takk! Nå de siste par ganene har jeg brukt Bepanthen (ikke vegansk) den første tida, og så Ultrabalm (Vegansk, https://www.lush.co.uk/products/hands/ultrabalm). På lårene brukte jeg bare Ultrabalm i hele groperioden. Ulempen med Ultrabalm, er at når tatoveringa fortsatt væsker, blir oljene og væskene blandet, og tatoveringen “blør” mye, fordi den ikke har noe kjemisk “filter” i seg som hindrer dette. Derfor har jeg gått over til å bruke Bepanthen først, da den lager en mer beskyttende kjemisk hinne, som hindrer all “blødning”. Du får teste deg fram! Lykke til!

Kommentarer deaktivert.