Home » Innkjøp og gaver » Stas og moro » Kaizers Orchestra i Operaen

Kaizers Orchestra i Operaen

Som noen av dere kanskje husker, var jeg så heldig å få billett til å se Kaizers Orchestra i Operaen i Oslo tirsdag 22. januar? Billetten fikk jeg i bursdagspresang av min Kaizerselskende Pinpointsjef Christiane :-) Min italienske kollega Cristiano, som tidvis har jobbet mye på Pinpoint siden før jeg begynte å jobbe der, men som nå har sitt eget piercingstudio i Italia, er på norgesbesøk, og var med meg på konserten. Vi gikk nærmest i kappgang for å rekke fram til Operaen i tide, der den lå i det kalde vintermørket:
DSCF1234

Vi fant plassene våre kjapt og greit, og var ganske så spente mens salen sakte fyltes opp av mennesker:
DSCF1238

Mew har alltid stått mitt hjerte alleraller nærmest, men like før jeg oppdaget Mew (i 2003), begynte jeg å høre på Kaizers. Naturlig nok har jeg vært fan siden, men aldri opplevd å se dem opptre live. Etter ti år som tilhenger av bandet var det derfor absolutt ikke feil å se dem i Operaen! Det var rett og slett fantastisk flott!:
DSCF1256

Med seg hadde de Kringkastingsorkestret (Kork) og Oslo Filharmoniske Kor, som toppet kransekaka til de grader for min del. Dagbladet ga konserten en 5’er, men jeg synes godt de kunne ha smelt til med en 6’er altså :-) Det hele var gåsehud, synge-med, klapp&skrik, og superbra. Virkelig en flott opplevelse!:
DSCF1265

DSCF1261

Skvatt til da det kom en uventet lyd fra høyttaleren, derfor er det litt risting+nervøs latter mot slutten, hihi!:

Alle bilder er tatt med kompaktkameraet mitt, Fujifilm FinePix XP30. Derav den labre kvaliteten :-)

 

Translation:
Tuesday a colleague and I went to the Opera to see the band Kaizers Orcherstra preform. I’ve been a fan for ten years, and this was the first (and maybe) last time I saw them live. Loved it!!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg har egentlig aldrig hørt på Kaizers, men det kanskje kommer seg av at jeg er svensk og i Sverige så har vi ikke hørt om dem før.
  Jeg elsker Mew, så dem i Stockholm for mange år siden, sto lengst frem og bare smeltet. :D

 2. åh, så enig med deg i dette innlegget! til tross for at det var min 12. konsert med kaizers, så var det helt magisk og spesielt <3

  1. Ja, det er jo veldig ulikt en typisk Kaizerskonsert! Kan godt tenke meg det var en veldig annerledes (og fin!) opplevelse for deg å se dem på denne måten også!:-D

 3. Åh, jeg skulle så gjerne vært der! Jeg har sett dem mange ganger, men denne oppsetningen virker jo helt spesiell. Gleder meg til å se filmen – kommer sikkert til å begynne å gråte, hahahah.

 4. Kaizers på bursdagen min, der skulle jeg også vært ja. Haha! Jeg har sett Kaizers .. 4 ganger tror jeg? 4 eller 5. De er utrolig kule live :D Men jeg har aldri sett dem med skikkelig orkester med på scenen, det skulle jeg ønske jeg kunne fått med meg. Heldig du er, og etter 10 år var det sannelig på tide ;)

 5. Kaizers er fantastiske! Har vært så heldig å få sett dem på festivaler og konserter rundt om kring. Mitt første møte med dem var under Steinkjerfestivalen i 2009, og jeg forelska meg under Senor Torpedo.

 6. Skal på dem i konserthuset i Stavanger 9. februar (dagen etter STOR-angst-eksamen), så det blir eksamensgave til meg selv. Gleder meg!! Blir fjerde gangen jeg ser dem live, men jeg har også møtt dem, da fikk jeg signert Kaizers-spritflaska mi. Haha, de lo litt da jeg dro den opp på Platekompaniet.. :P Elsker Kaizers!

  1. Det blir nok veldig bra! Jeg støtte på Janove på Mono her i Oslo, faktiskt, helt tilfeldig! Moro!

 7. ÅÅÅÅ, M I S U N N E L I G !!!! Men unner deg virkelig den fantastiske opplevelsen :) :) God helg og klem fra Anette :)

 8. Så de to ganger i operaen. Kunne sett på den konserten i evig tid. Husk at de er på Studio1 NRK2 20.feb. Da skal det bare handle om Kaizers!

Kommentarer deaktivert.