Home » Hverdagsblogg » Kaffikos på en gråværstirsdag

Kaffikos på en gråværstirsdag

Tirsdag før jobb hadde jeg en deit med Synne bak bloggen Et Dryss Kanel. Sist gang vi hadde en lignende avtale, spiste vi pizzamiddag sammen på Grünerløkka, og denne gangen var det kaffi med noe attåt på Stockfleths i Gamlebyen:

Synne hadde pynta seg med blomstrete nettingstrømpebukse på beina, og en makronring på fingeren. Ringen matchet såklart skjørtet perfekt:

Å møte Synne er alltid like koselig, for hun er så sprudlende blid, og har bestandig så mange lure ting å si! At hun i tillegg spanderte lunsj og kaffi på meg, var absolutt ikke feil. Supersnilt!:

Språk, reiser, jobb og livet siden sist var blant samtaleemnene i de dype, flotte stolene. Bra tirsdag!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Å, så koselig :-) Og veldig snilt av henne å spandere, ja. Stolene (og bordet) var skikkelig flotte!

    1. Takk det samme! Ja, hvis man vil ha tid til noe, er det alltids mulig å få det til, på en eller annen måte:> Ha en knall helg!

  2. Så koselig, fikk sykt lyst på iskaffe nå :-(
    men jeg lurte på om du kunne lage ett innlegg med bilder av headerne du har hatt i løpet av årene? :-D

    1. Det kunne jeg godt ha gjort, men i løpet av de 4-5 årene jeg har blogga, har jeg hatt mange forskjellige bloggheadere, og jeg har ikke spart på noen av dem :-O Så, det blir litt vanskelig, dessverre!

    1. Jeg vet at hun fikk den av kjæresten sin. Mer enn det vet jeg ikke, dessverre! Du kan alltids spørre henne på hennes blogg:-)

Kommentarer deaktivert.