Home » Helgekos » Mitt Oslo » Kaffikos og julemarked med Mikele

Kaffikos og julemarked med Mikele

Lørdagshygge til de grader! Åsmund og jeg reiste til Grønland og Kaffebrenneriet som ligger i den gamle brannstasjonen. Der bestilte vi oss masse godt:
IMG_6524
IMG_6528
Og like etterpå kom Mikele! Han er på Oslo-tur helt fra Tokyo, og vi hadde ikke sett ham på et helt år (da vi helt tilfeldig støtte på ham og kona på flyplassen i Bangkok, haha!), så gjensynsgleden var stor! Vi drakk kaffi, og pratet om foto, teknologi, data, reiser og jobb, og koste oss veldig:
IMG_6519
Videre gikk vi til Botanisk Hage, i det sola var i ferd med å gå ned:
IMG_6540 IMG_6554 IMG_6577
Hei Mikele!:
IMG_6571
I Botanisk Hage kikket vi litt på julemarkedet (jeg fant noe fint, vent å se!), trasket rundt i hagen og pratet videre:
IMG_6586
Da vi klemte adjø, var vi blitt enige om at Åsmund og jeg må få kommet oss en tur til Tokyo på besøk til neste år, og det skal nok ikke stå på viljen sånn sett, hoho!:
IMG_6551

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. ååå! hyggelig! (du var forresten innom å kjøpte kaffe av meg på Steam her om dagen, hadde egentlig lyst til å si at jeg synes du er supercool og at jeg leser bloggen din, men så ble det liksom litt teit, hehe)

    1. Kjempekos! Aiai, DET må du jo bare si, det er jo kjempehyggelig!! Jeg er innom der i ny og ne, så du får bare hilse på neste gang:-D!

  2. Juleheaderen er fantastisk!!! Har aldri vært i Tokyo, men jeg skal i januar :) Hipp hurra!
    Du tar så fine bilder, Ina :)

    1. Tusen takk for så fine ord, Kristine! Ååå, så gøy! Du får knipse masse bilder. Det blir sikkert en knalltur!

Kommentarer deaktivert.