Home » Hverdagsblogg » Stas og moro » Kaffeslabberas og spillkveld

Kaffeslabberas og spillkveld

 

19:30 på fredag ringte Rakel og ektemannen Tommy på hos oss, og med seg hadde de hunden Smokey. Åsmund og jeg hadde invitert til kaffeslabberas etterfulgt av spillkveld, og Rakel hadde med fantastisk hjemmebakt krydderkake med smørkrem! Vi drakk nydelig kaffi og te, og nøt den gode kaka, ved kjøkkenbordet som jeg hadde pyntet fint og flott for anledningen. På spillmenyen sto spillet Idiotkunnskap, og vi fikk oss mang en god latter over alle de finurlige spørsmålene (og ikke minst svarene!), mens vi koste oss med nypoppet popkorn. Skikkelig bra helaften med fine folk, som ikke tok slutt før rundt midnatt.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Hihi, Smokey var veldig ivrig og spent hele kvelden, og tidvis også kosete og ville ligge på fanget:>

  1. Så fantastisk vakker du er! Så ser du så snill ut. Det virker som en veldig koselig kveld!

    1. Det var den også! :-D Som det står i innlegget er det Rakel som har bakt den, ikke jeg. Har derfor heller ikke noe oppskrift å dele, men om du spør Rakel kan det hende hun vil dele den med deg? :-)

  2. Så kjempekoselig ut! : ) Idiotkunnskap virket kult, andre spørrespill er jo ikke spesielt morsomme hvis man ikke kan svarene – noe jeg sjelden gjør.

  3. Høres ut som den perfekte fredagskvelden spør du meg!:) Krydderkaken så deilig ut og søt og morsom hund med underbitt, hehe!:P

Kommentarer deaktivert.