Home » Hverdagsblogg » Kafékos på en onsdagskveld

Kafékos på en onsdagskveld

IMG_7978

Onsdagskvelden i forrige uke, etter jobb på Pinpoint, trasket Mari og jeg bortover Torggata, og endte opp på Cafe T18. Ute blåste det iskald vind gjennom marg og bein, men inne på kafeen var det lunt og varmt. Mari og jeg er ganske travle på hver vår kant, og siden i våres har vi egentlig sett ganske lite til hverandre utenom jobb. Da var det også ekstra koselig med en skogsbærsmoothie, kakao og tekaker over morsomme og fine samtaler der i den myke sofaen. Noe av det jeg liker aller best med Oslo (det er ikke hemmelig at jeg ikke er så fryktelig glad i denne byen), er alle de koselige kafeene man kan nyte kvalitetstid med fine folk på. Å sette av tid til litt sosialt samvær på dager man egentlig ikke har tid til det, er ofte veldig lurt. Et sunt avbrekk, som får en til å senke skuldrene og sette pris på øyeblikket! Dagens tips fra meg ;-) Uansett var det en superfin deit, og da jeg trasket mot Stortorget for å ta bussen hjemover den kvelden, hadde jeg et smil om munnen og roser i kinnene, og i lufta lå lukta av snø.

IMG_7975

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så koselig med kafékos ja ^^ Jeg er heller ikke så glad i Oslo, men det er mange fine plasser å dra der borte. Liker Bergen best jeg, men de fleste i “voksen” alder liker vel stedet de kommer fra best? :)

 2. Jeg synes også det er viktig å finne tid til slike små, sosiale utflukter! T18 er trivelig, ja – og jeg er enig i at kafélivet er en av Oslos definitivt styrker. Jeg er veldig glad i Oslo ellers også, da.
  Så morsomt at Hege er blitt portrettert, forresten! Du velger ut så mange bra blogger.
  Jeg ELSKER lukta av snø! Håper dere får supert vintervær! Nå er det faktisk spådd litt kaldere i Paris også, selv om jeg tviler på at det blir noe snøfall på oss.
  Fortsatt god helg!

  1. Superviktig! Kunne tenke meg at du allerede hadde vært på T18, ja, hihi;> Prøver jo å finne fine bloggere å portrettere, som deg selv f.eks! Håper du får litt skikkelig vintervær i Paris:-) Ha en finfin helg du også:-D

  1. Takk for det, Ann Kristin! Vel, jeg kommer fra Risør; der er det enda mindre, og enda færre kafeer, så jeg føler med deg:P! Man får bare gjøre det beste ut av det man har, I guess:-)

Kommentarer deaktivert.