Home » Hverdagsblogg » Kafékos og tatoveringsmoro

Kafékos og tatoveringsmoro

Etter en kjapp dusj i morges, bestemte jeg meg for å droppe frokosten hjemme, og heller ta den på kafé i byen! Sånn går det noen dager etter lønning si, hoho! Jeg pakket med meg et ukeblad som jeg skulle kose meg med, og satt meg på t-banen som skulle frakte meg til sentrum. Men, på Bøler steg Ine på banen, og hun var også på vei til kafébesøk, hvor hun skulle treffe ei venninne. Derfor dro vi like godt til samme sted ilag! For et koselig sammentreff! Valget falt på Nord, som ligger perfekt til mellom t-banestasjonen og jobb. Kaffi måtte såklart til. Nyyydelig kaffi:
DSCF4323

Og en skive rugbrød med granateple, muggost og annet digg. Blåmandag heter den! Vi pratet og spiste alle tre, og en knapp halvtime etterpå pakket jeg sammen, og pilte bort til jobb, hvor jeg tilbrakte dagen:
DSCF4320

Etter åtte timer låste jeg meg ut derfra, gikk ned vindeltrappa, og de få meterne bort til Angst Bar, hvor Ane ventet på meg ved et bord utenfor:
DSCF4358

Og Ane kunne stolt vise fram sin flunkende nye tatovering! Tatovert igår ettermiddag hos Hellspawn Tattoo av Rafa, delvis finansiert av et gavekort hun fikk av meg i bursdagspresang, hihi! Motivet er en puma, som et minne over pumaen hun jobbet med da hun var i Bolivia ganske nylig, og jobbet der som frivillig. Den er naturligvis fortsatt hoven, rød og væsker en del, men så langt ser den fantastisk ut! Jeg gleder meg til å se den grodd, og gleder meg så på hennes vegne! Ane er strålende fornøyd med sin aller første tatovering også. Ble den ikke fin?:
DSCF4362

Ane tok en øl, og jeg drakk enda mer kaffi, vi pratet om hva vi hadde bedrevet tiden med siden sist, snakket tatovering og koste oss veldig. En liten time ble vi sittende, før vi dro hver til vårt:
DSCF4351

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Fy søren, for et flott motiv! Av det jeg kan se på bildet ser den godt utført ut også, håper vi også kan få se den ferdiggrodd :)

  2. Hils Ane å si at den var veldig fin. Flotte farger! Passer fint til ei ” pusejente”. God tur til Bergen jenta mi, og hils så mye Silje:)
    Stor klem til deg( og Åsmund)

    1. Det skal jeg gjøre, mammapus! Den passer en pusejente perfekt, hoho! Stor klem tilbake til dere alle fire!

Kommentarer deaktivert.