Home » Hverdagsblogg » Kafékos med Ane på tirsdag

Kafékos med Ane på tirsdag

Jeg husker ikke om jeg har nevnt det for dere tidligere, men Ane og jeg lagde et nyttårsforsett sammen da vi hilste 2014 velkommen. Vi ble nemlig enige om at siden vi begge bor i Oslo, og er besteste bestevenninner (knis!), så skulle vi få til å møte hverandre minst én gang i uka (med mindre vi er bortreist på ferie over lengre tid, såklart) gjennom hele året. Gjett hva? Vi har klart å holde det forsettet, og vel så det! Enten i form av en kjapp kaffi mellom skole og jobb, middag sammen, overnatting, turer i skog og mark, eller oppdagelsesferder. Jeg kunne skrevet side opp, og side ned om hvor fantastisk det er å ha en så god venn som henne, og hvor glad jeg er for å kunne tilbringe så mye tid sammen med henne, selv i en hektisk hverdag. Men nei, dere skal få slippe stilen, hoho!

Uansett! På tirsdag, da Ane var ferdig på skolen, og før jeg skulle på jobb, møttes vi i Lille Grensen. Vi hadde planer om å besøke Tehuset der sist vi var på kafé sammen, men da var det stengt av ukjent grunn. Tirsdag hadde de derimot åpent, og vi bestilte lunsj: Veggiswrap med avokado, pesto, tomat, salat og mozarella, en kanne med nydelig te, iste på flaske og en kokos- og blåbærmuffin på deling:
IMG_8609

Lokalet var lyst og koselig, stolene gode å sitte i og teutvalget var upåklagelig:
IMG_8612

Vi oppdaterte hverandre på livene våre siden sist, koste oss med mat og drikke, pratet om bryllup, skole og jobb. Som alltid ble det mye fjas og latter også. En skikkelig vitamininnsprøytning før en lang arbeidsdag, med andre ord!
IMG_8618

Har dere en skikkelig, skikkelig god venn? Fortell!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så koselig med en sånn avtale! Har noen skikkelig gode venner. Vil gjerne treffe de som bor her i Oslo litt oftere. Dealen om en gang i uka høres bra ut! En av mine aller beste venner bor langt unna, til og med i et annet land. Vi sees ca to ganger i året. Jeg savner henne nesten hver dag! Litt fint det og, på sitt vis, å savne hverandre. Vi skriver mye på chat og skyper :) det hjelper. Snart sees vi heldigvis :)

  1. Ikke sant?! Ja, det er veldig bra! Skjønner veldig godt at du savner henne masse da. Ane bodde jo i Bergen de første åra Åsmund og jeg bodde i Oslo, og da så vi hverandre ganske så sjeldent. Min andre bestevenninne Silje, bodde i England i flere år, og da traff vi hverandre to-tre ganger i året. Så! Jeg lever meg lett inn i situasjonen. Bra dere er flinke til å holde kontakten allikevel! Det blir sikkert veldig fint å se henne igjen!

 2. Jeg har et par sånne venner, og det er det beste som fins. Blir mest meg som drar til henne nå som hun er gravid og har bekkenløsning (uff stakkar) men det er superkos å sitte hjemme med god film på tv’en og jordbær i fanget og bare snakke om alt og ingenting.

 3. Åh, må være koselig å ha en slik avtale med en slik god venninne, og faktisk klare å opprettholde det! Er jo vanskelig i en hektisk hverdag, men tror det ikke er snakk om tid, men prioriteringer. Alle har tid til en god venn :) Jeg har dessverre ikke en slik venn foreløpig, men vet det kommer seg etterhvert! :)

  1. Det synes vi også! Jeg er helt enig med deg i at det handler om å prioritere, først og fremst. Det kommer, garantert! Gleder meg med deg!

 4. Den blåbærmuffinsen så helt nydelig ut!

  Besteveninnen min bor desverre i Stavanger mens jeg bor i Bergen. Og nå skal hun flytte til Oslo, så da blir det enda lenger vekke. Heldigvis så er det bare en liten flytur unna, så jeg satser på å besøke henne masse i den nye leiligheten hennes i Oslo :D

  1. Hoho, den var ganske god! Kjedelig at den geografiske avstanden mellom dere blir større. Men, som du skriver, så er det jo bare en liten flytur unna! Og en Oslotur kan være kjekt i blant også!

 5. Så koselig! Må være et av de fineste nyttårsforsettene :-) bestevenninnen min bor veldig langt unna, da vi begge flyttet ut av hjembyen for studier. Det er litt tungt iblant, men vi er flinke til å ringe hverandre. Samtidig er det utrolig fint å treffes i ferier, og på besøk hos hverandre! :-)

  1. Hihi, ja, det var et veldig bra forsett! Så koselig at dere ringes! Og ja, det er som du sier veldig koselig å se hverandre når en førstens treffes!

 6. Tror det skjedde noe pussig med kommentaren.. Typ oversatt til halvt afrikaansk eller noe! Må være oversettelsesprogrammet som ble overivrig, haha!

 7. Det har du ikke nevnt nei :D Så koselig nyttårsforsett ! Unner deg sånne venner og har et par selv ;D Hva hadde livet vært uten venner og familie? ^^

 8. Jeg har en barndomsvenninne som studerer i Oslo, selv studerer jeg i Trondheim. Jeg tenker på henne hver dag, men vet at vi alltid vil ha hverandre. Uansett avstand, og uansett hva som skjer. Siden vi er fra samme bygd pleier vi alltid å treffes hvis begge er hjemme, eller så tar jeg meg en Oslo-tur hvis bare jeg er på hjemlige trakter. Det gjør disse 50 milene mellom oss litt greiere å takle :)

  1. Så koselig at dere holder kontakten, selv om avstanden er stor. Da blir det ekstra fint når en treffes!

 9. Jeg blir helt stolt og rørt av dere to godklumpene! <3 er så glad for at dere har hverandre i Oslo! :) sees snaart :-*

  1. Niiiihhh!! Jeg er så glad for at du har din gode venninne i Bergen hos deg!! Gleder meg til å se deg igjen i marra (også!)!

Kommentarer deaktivert.