Home » Hverdagsblogg » Juni, du er en travel måned

Juni, du er en travel måned


Resepsjonen vår på Pinpoint. Bilde fra bloggarkivet, slutten av mai.

Junimåned i min kalender er så og si fylt til randen med jobbing. Pinpointkollega Mari er i skrivende stund på APP-konferanse i Las Vegas (heldig!!!), og dermed jobber jeg på Pinpoint full uke. Mot slutten av måneden tar hun seg en velfortjent sommerferie, noe som betyr at jeg jobber fulltid på Pinpoint fra da, til ut måneden. I mellom dette blir det “vanlig” jobbing med litt Lush og litt Pinpoint, og et par fridager. I løpet av juni skal jeg også prøve å komme meg en miniliten tur til Risør for å hilse på familie og puser, og for å sette fra meg litt ting til bryllupet! I tillegg vil jeg prøve å finne på hyggelige ting med Åsmund og venner på det som er igjen av fritid, trene og planlegge mer bryllup (en IKEA-tur må blant annet til). Puh! Jeg prøver så godt jeg kan å holde oppe den hyppige blogginga som jeg har kommet så godt inn i, men her har dere i alle fall en generell forklaring på hvorfor det kanskje kan bli liiitt stillere her inne i perioder. Jeg skal som sagt gjøre mitt beste! Det er gøy når det er mye å gjøre, og mye jobbing betyr mer penger, som igjen kommer kjekt med i disse brylluptider, hoho! Høres det greit ut?

Nå er jeg på farta ut døra for å først delta på et morgenmøte på Lush, etterfulgt av jobb på Pinpoint. Skal også prøve å skvise inn et besøk hos optikeren min i mellom der, for å hente linsene jeg har bestilt. Håper dere har en fin onsdag fylt med bra folk, noe godt å spise/drikke og mye latter og smil!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Er så imponert over at du klarar å sjonglere to jobbar, vener, Åsmund, familie og avslapping! No er det (heldigvis?) berre i 2,5 veker att av juni då, så det kjem nok til å gå kjempefort! :) Ha ein flott dag!

  2. Du står virkelig på du ! :D Selvfølgelig forstår vi leserne dine at det vil komme perioder der du ikke har tid til å blogge like mye. Du må ta vare på deg selv mellom all jobbingen ;D I dag blir det lunsj med en venninne og baby på meg ^^

  3. Jeg kan skrive under på at juni er travel! Du må tenke på deg selv, nå – alle har selvfølgelig full forståelse for litt sjeldnere oppdateringer når du er midt i jobbing og bryllupsinnspurt! God onsdag, flinkeflotte!

    1. Hoho, vi er noen bissi bissnissnisser! Aww, takk, snille du. Du må tenke på deg selv også, frøken! Sett av masse tid til deg selv, så godt det lar seg gjøre. Ha en flott uke videre snuppis!

  4. Så flink du er som står på! Husk og hvil kropp og sjel når du kan :) Du er super og det er herlig å se at du er deg selv så fullt ut! Forresten, har du noen tips til ei som vil søke jobb på Lush? Flytter til Oslo til høsten, og har lenge hatt veldig lyst til å jobbe der.

    1. Tusen takk for det, hihi! Så hyggelig med så fin ros da gitt!! Kom inn med søknad, presenter deg, vær positiv og 110% deg selv. Det er ikke vits i å søke med mindre vi poster på facebook at vi trenger ansatte, forresten. Vi får søkere flere ganger i uka, og så lenge vi ikke trenger flere ansatte, er det heller ikke noe vi kan hjelpe med. Så fort vi trenger flere, enten på Byporten eller Strømmen, skriver vi det på FB, så følg med der:-)!Lykke veldig masse til med flytting, og velkommen til Oslo! Du får presentere deg om du ser meg en dag, hihi!

Kommentarer deaktivert.