Home » Hverdagsblogg » Julepresanger snart i mål

Julepresanger snart i mål

Jeg er nesten i mål med julegavene for i år, og har som i fjor valgt en litt mer miljøvennlig måte å pakke dem inn på, enn det klassiske glansede julepapiret (som er veldig fint, men som dessverre ikke kan resirkuleres). Jeg synes de ser riktig så fine ut, og jeg gleder meg skikkelig til å gi dem bort! Litt ekstra tid og omtanke ligger bak hver enkel innpakking, noe som gjør de ekstra søte. Legg merke til de morsomme bjellene, hihi!:

Hvordan ser julegavene dere gir bort ut i år? Eller hvordan skal de se ut?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så søte!
  Jeg har pakket inn alle gaver i gråpapir de siste par årene, med en fin sløyfe på. Det ser penere ut enn det høres ut som. :)

 2. I år bruker jeg for det meste gaveposer jeg har fra tidligere julegaver og silkepapir! Fungerer fantastisk :)

 3. Jeg går for gråpapir med hyssing! Er så fint at man kan skrive rett på papiret og pynte opp med klistremerker og alt mulig fint. Å kjøpe ferdig-pynta gavepapir er jo ikke noe gøy!

 4. Jeg har planer om å pakke di inn i gråpapir og heller pynte ekstra med fine bånd/sløyfer og til-og fra lapper :-)

 5. Oi, visste ikke at vanlig julepapir ikke kan resirkuleres. Skal hvertfall fra i år av pakke julegavene inn i mer miljøvennlig innpakning :)

 6. Jeg har pakket inn med gråpapir og silkebånd fra søstrene grene :) Også har jeg pyntet de med glansbilder! Hvor har du kjøpt bjellene? Pakkene dine var kjempefine! :)

 7. jeg pakket inn alle gavene i gråpapir i fjor, men på julafet kastet like greit familien alt av innpakningspapir (både glanset og grått) i samme søpplesekk før jeg fikk resirkulert noe som helst. haha, men jeg gir meg ikke. har tenkt å gjøre et nytt forsøk på å redde verden i år.

 8. Eg har tenkt å legge ved små rim til kvar gåve i år. Rim til kvar ting som fortel kvifor dei får akkurat den gåva, eller kva den kan brukast til, eller når vi kan bruke den saman. Eg brukar alltid mykje tid på å gjere gåvene så personlege som mogleg. I familien min tek vi alltid vare på papiret og brukar det igjen og igjen. Sjølv likar eg å pakke inn i gråpapir eller fleire lag med silkepapir og dekorere med 3D-tusj. Det blir fint, det!

 9. Så nydelig!! Nå skal jeg mote meg opp og ordne istand 48 kalendergaver, så står de andre julegavene for tur. Sukk, stønn og gjesp…. Men mottakerne blir nok glade, så da er det verdt det ;)

 10. De var kjempe fine! :) Jeg skal pakke mine inn i gråpapir og sette fine sløyfebånd på! Dessuten lager jeg merkelappene selv, så det blir så fint så :) Gråpapir er jo både miljøvennlig og økonomisk. Ellers pleier jeg å spare på brukt gavepapir og bruke det om igjen, så bli glanspapiret litt mer miljøvennlig i alle fall.

 11. Åååw, så søte:D Mine ser litt like ut, med gaveposer og bånd, og julepapir jeg har spart på fra gavene jeg fikk i fjor:) <3

 12. Jeg bruker i år, som de siste fire-fem årene, gråpapir og papirbånd! :)
  Ikke bare er det miljøvennlig, men syns dette glansede julepapiret er både tynt og skrøpelig, og altfor glorete og stygt!
  Ligger bilde av noen av mine pakker på instagram-kontoen min, mariramari :)

 13. Her er rima eg skreiv i dag, i staden for å skrive eksamensoppgåve, hehe. Kjærasten min skal få blant anna Tramp showergel (retro) og Midnight massasjebar frå Lush i julegåve. Av praktiske årsaker har han enno ikkje vore heime hos meg og sett Lush-samlinga, så med desse rima introduserer eg han for Lush på ein morosam måte :P

  Om Tramp showergel:
  Sidan du har lest alt på reisebloggen min
  har du kanskje oppdaga at eg er veldig keen
  på å kjøpe produkt frå Lush.
  Trur rett og slett eg har ein crush
  på alt dei har i butikken.
  Luktene deira er jo reine musikken!
  Dette skal visst vere ein manneduft,
  luktar som frisk og deilig skogsluft.
  No får du altså prøve deg
  med litt Lush-såpe i dusjen med meg.

  Om Midnight massasjebar:
  Endå eit fantastisk Lush-produkt!
  Kan virke som den har litt spesiell lukt,
  men eg trur at når eg testar den på deg
  vil du nok vere heilt einig med meg
  i at den er herleg å smøre på ryggen.
  Massasje er den aller beste hyggen
  når alt ute er kaldt og kvitt.
  Då er det best å bli inne og kose seg litt.

 14. Jeg pakker også inn i gråpapir, og dekorerer med et glansbilde eller klistremerke og bånd som ikke er plastikk:) I år skal jeg også gi bort en gave som er ganske stor, så den får avispapir rundt seg;)

 15. Pakkar dei i gråpapir! :-) Pyntar med røde hjerteklistermerker, og ei sløyfe t.d. Syns det er kjempefint, billig og miljøvennlig! :-)

 16. Fine pakker! Hm, jeg har ikke pakket inn noe særlig julegaver enda. Men jeg har lyst til å kjøpe gråpapiret hos tgr, og ha pakkebånd som det står “god jul” på, pluss gavelapper som ser ut som resirkulert papir, men vet ikke helt om det er det da, hihi! :-)

 17. Jeg kjøpte noe gavepapir uten å tenke meg om, så blir nok å bruke opp det. Ellers har jeg tenkt å pakke ting inn i gråpapir og slike poser som du har brukt! Mulig jeg kjøper noen fine bokser også.

 18. Jeg bruker faktisk avispapir når jeg pakker inn. Det ser kanskje ikke superfint ut alene, men med litt tegninger og hyssing rundt, så blir det bra. Koster ikke noe heller, så da sparer jeg penger. =) Dessuten er det ikke egentlig innpakningspapiret som er det viktigste, for det blir i sikkert 90% av tilfellene kastet like etter uansett.

  Gavene dine var forresten veldig fine. Fikk faktisk lyst på en selv =P

 19. Åh, så fine de ble! Det er så mye koseligere å gi bort en slik pakke også. Ikke bare en som er pakket inn fra papir til 1 krone på Nille! Det er ikke bare bra for miljøet, jeg tror også det sprer mer glede både for giver og mottaker :D

Kommentarer deaktivert.