Home » Sponsor, Giveaway » Julepresang: Vinn Pinpoint-gavekort!

Julepresang: Vinn Pinpoint-gavekort!

–Sponset premie–

Jepp, dere leste riktig! Jeg gir bort et Pinpoint-gavekort til en av dere heldig blogglesere i disse juletider! Hurra!

Hva: Gavekort på 500,-
Hvor: Kan brukes på hva som helst på Pinpoint-studioet, eller i nettbutikken
Når: Vinneren trekkes, kontaktes og annonseres onsdag 16. desember, kveldstid
Hvordan:
For å delta må du:
1. Like Pinpoint på Facebook (hvis du har Facebook, da! klikk her for å komme til FB-siden) 
2. Legg igjen en kommentar til dette innlegget hvor du fyller inn e-postadressa di i feltet for e-post (viktig!!!) og oppgi om du vil ha gavekort på 500,- som kan brukes på studioet, eller om du vil ha et gavekort på 500,- som kan brukes i nettbutikken (det er enten eller, altså)
3. Aller helst dele dette konkurranseinnlegget på facebook, blogg, twitter eller lignende (ikke et must, men jeg blir i alle fall superglad!)

Lykke til! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg tenker å ta septum piercing veldig snart, noe jeg har planlagt en stund nå.
  Da hadde det vært vedlig fint å kunne kjøpe meg et ekstra fint smykke som jeg kan glede meg til å bruke! :)

  Vil ha gavekort som kan brukes i nettbutikken :)

 2. Ååh denne mååå jeg jo melde meg på! :D
  Har lenge tenkt på å ta hull i ørene igjen, men har blitt stoppet av økonomien (er lærling med dyyyr husleie og hest, så her vrir man på krona for å få det til å gå rundt, hehe). Når jeg var liten fikk jeg hull i ørene; hos en “fantastisk” frisør og med sånn “fantastisk” ørepistol. Endte selvfølgelig opp med verk i begge øreflippene, og nå, omtrent ti år senere, ser det fortsatt ikke bra ut. Derfor skal jeg nå heller gå til et ordentlig piercing-studio, så krysser fingrene for meg selv i denne konkurransen! ;)

 3. Jeg bør vinne gavekortet fordi jeg har en venninne jeg ikke finner julegave til! Og hun har snakket om å ta en ny piercing lenge nå, hos pinpoint faktiskt, så da hadde et gavekort i studioet vært awesome! For hun er verdens beste venninne :D

 4. Jeg burde vinne fordi jeg har ønsket meg septum piercing i laaang tid, men studentbudsjettet mitt tillater det ikke med det første.. Ønsker meg gavekort på studioet :)

 5. Jeg ønsker og vinne dette gavekortet på Pinpoint sin nettbutikk, fordi jeg for 3 måneder siden tok min første piercing, (og besvimte idet jeg ble piercet, haha) og trenger et nytt smykke til piercingen. Og da vil jeg helst ha ordentlig kvalitet, og det vet jeg Pinpoint har! :)

 6. Jeg tok mine kinn-piercinger på Pinpoint en gang i tida hos Christiane. Resultatet var jeg kjempefornøyd med. Rundt 18-årsalderen fjernet jeg vel disse for å prøve å passe mer inn i mengden av mennesker, og jeg har merket de siste årene at jeg har mistet litt av den jeg var. Deretter traff jeg min nåværende kjæreste som har fått meg til å føle meg som den jeg en gang var og den jeg er, og som har utfordret meg til å gi blanke i hva folk sier om en. Det siste året har jeg vurdert å ta en septum piercing og jeg følte at når jeg så denne konkurransen var det en gyllen mulighet for å endelig få gjort det. Jeg ønsker veldig gjerne dette, og jeg ønsker meg derfor et gavekort i studioet :) God jul! :D

 7. Facebooksiden har jeg likt for lenge siden! :) Jeg ønsker å vinne gavekort å bruke i studioet.

 8. Jeg vil gjerne ønske meg et gavekort jeg kan bruke i butikken deres! Etter at Christiano piercet meg i 2010 har jeg aldri vurdert å pierce meg hos noen andre som ikke bruker samme teknikker som dere. Og også at dere er godkjent av APP! Dere er superhyggelige, og kan alltid hjelpe om det er noe! :)

 9. Heihei ! Er vel kanskje ikke noen overraskelse at jeg melder meg på dette ?
  Trenger nesten ikke skrive noe en gang, men jeg legger ved noen setninger likevel. Jeg elsker piercinger, men kroppen min er ikke like gira, så mange piercinger blir ekstra dyre fordi jeg stadig må tilbake for hjelp. Det bedra seg betraktelig etter at jeg begynte hos dere, men det er forsatt noen humper i veien, så et gavekort i studio hadde vært toppers for den fattige studenten som kanskje blir litt for prestasjonsorientert og har brukt 12 timer på biblioteket hver dag i nesten en måned.

  Uansett glad på vegne av den som vinner og gleder meg til neste besøk hos dere, uansett hva det måtte være for ^^

 10. Åh, dette ønsker jeg meg! Jeg har et øre jeg ikke er så fornøyd med, og jeg har lyst til å gi Sala frie tøyler til å gjøre det fint. Jeg vil altså bruke det i studioet.

 11. Jeg vil gjerne ha til bruk i studio :D Skulle gjerne tatt piercing i nesevingen igjen – jeg tok den ut for et par år siden fordi jeg ville prøve meg som blodgiver, men så hadde jeg for lav blodprosent og uregelmessige hjerteslag, så jeg fikk ikke lov… Savner det veldig, men har ikke tatt meg råd til det.

 12. Jeg vil bruke det i nettbutikken på å kjøpe meg noen finfine smykker :)
  Skal dele på facebook etter at jeg er ferdig å skrive her. :)

 13. Om jeg er så heldig å vinner, ønsker jeg gavekort til å bruke i nettbutikken, da jeg bor i Tromsø!:-)
  God jul!

 14. eg har sjukt lyst på meir piercingpynt frå pinpoint, so eit gåvekort til nettbutikken ville vore absolutt fantastisk. <3 god jol til deg og dine!

 15. Jeg ønsker meg gavekort som jeg kunne brukt i studio! Ønsker meg enda ett hull i øret så jeg kan bruke de kule feminist-øredobbene mine!

 16. Åhh! Så fantastisk giveaway! Har likt siden for lengesiden og har også delt det på facebook!
  Ønsker å kunne bruke gavekortet på studioet (:

 17. Hei,

  Jeg vil gjerne vinne! Har lyst på gavekort i nettbutikken! margrethekarijord(ætt)gmail.com

 18. Jeg prøver lykken , jeg liker siden på facebook å jeg deler den med mine venner :)
  Jeg vil gjerne vinne på Nettbutikken :)
  Hadde vært supert med ett slikt gavekort, da det er på tide og få investert i noen nye smykker til Piercingene mine.
  Krysser fingrene og så vil jeg ønske deg en kjempe fin adventstid videre.
  Hilsen Monica :)

Kommentarer deaktivert.