Home » DIY » Julepost

Julepost

IMG_5744

Jeg er så smått i gang med å skrive julekort som jeg skal sende ut til familie, og i den forbindelse kunne jeg tenke meg å sende julepost til noen av dere blogglesere også! Et julekort, kanskje noen poser med te og kanskje noe annet fint i en konvolutt, til 5-10 stykker (skulle gjerne sendt ut noe til dere alle, men det vil både bli dyrt og tidkrevende, hehe!).

Send meg en e-post på mewkidblogg@live.no (eller bruk skjemaet her) med fullt navn og adresse, så trekker jeg ut mellom 5 og 10 av dere til å motta hyggelig julepost :-) Jeg kommer til å gi beskjed per e-post om du får julepost eller ikke, så dere slipper å sitte i uvisshet og vente. Goood førjulstid!!

Takk for alle mails! Dere får svar fortløpende :-*

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åå, det kunne jeg veldig gjerne tenke meg :) Tror jeg må sende deg en mail!
    Bloggen din er så fin og “julete” nå! Herlig!! Gleder meg til hvert eneste innlegg!
    Her går det i babyer, mating og stell om dagen. Men litt etter litt får jeg heldigvis overskudd til å pusle med litt småtteri til jul jeg også. Blir veldig inspirert av dine fine bilder og farger!! :) Ha en fortsatt fin kveld. Randi.

    1. Hoho, så gøy! Gratulerer så mye med familieforøkelsen! Skjønner godt at du har fullt opp, med nyfødte tvillinger i hus! Kooos deg så best du kan, og ta jula som det kommer. Ha en finfin onsdag!

Kommentarer deaktivert.