Home » Innkjøp og gaver » Julemarked i Botanisk Hage: Innkjøp

Julemarked i Botanisk Hage: Innkjøp

På det lille, koselige julemarkedet i Botanisk Hage, var det flere håndlagde ting som fenget meg, og det jeg falt aller mest for, gikk jeg like godt til innkjøp av. Se her!:
IMG_6730
Den til å ta honning med (hva heter de, egentlig?), kjøpte jeg av et eldre ektepar som hadde salgsbod der. Mannen hadde dreid og laget forskjellige saker i tre, og denne honningpinnesaken var faktisk noe jeg hadde vært på jakt etter! Å kjøpe håndlaget fra et så koselig eldre par varmer hjertet mitt litt ekstra, så det var klart den måtte med hjem!

Resten kjøpte jeg av Søstrene Miljeteig (som forøvrig lager masse fint! Sjekk ut siden deres her) som hadde salgsbod på markedet, og det ble både sukkersøte julekort og et halskjede med håndbrodert rosemotiv på meg fra dem. Igjen, håndlaget er en høydare hos meg, og å kunne handle direkte fra produsenten(e) selv er ekstra stas!

Fine innkjøp, eller hva? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så fine innkjøp! Jeg tror faktisk bare det heter “honningskje”, kan det stemme?

Kommentarer deaktivert.