Home » Innkjøp og gaver » Julekalender fylt med varmende lykke

Julekalender fylt med varmende lykke

På vei hjem fra London sist kjøpte jeg en julekalender til Åsmund, fylt med godteri fra Tom’s. Men, jeg kjøpte ikke noen julekalender til meg selv! Her om dagen fikk jeg derimot gjort noe med det, da jeg fant den perfekte kalenderen på helsekostbutikken:
IMG_4988
Te-kalender! Vi har hatt en slik på deling på jobb tidligere, og te’en fra English Tea Shop er sååå god, så jeg visste at denne ikke ville bli feil! Man åpner rett og slett en pakke med spennende og smakfull te hver dag i 24 dager, og jeg gleder meg skikkelig til å begynne på den. Mmm! Skal dere ha julekalender i år, og i så fall hva slags kalender? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ikke sant? Jeg er ganske sikker på at det var på en Sunkost jeg fant den, men jeg vet at den finnes på Life også. Kos deg!

 1. Så kult med te-kalender! For meg blir det ikke advent uten en sånn sjokoladekalender til en tier. Veldig bra for økonomien! :D

  1. Haha, jeg føler egentlig med deg på den kalenderen der, ja! Har hatt den selv de siste årene (sjokoladen i den er jo overraskende god også!)!

 2. Iiiik en slik te-kalender passer meg ypperlig!
  Jeg sto å holdt en slik en i fjor, men ble ikke til at jeg kjøpte en. Så kanskje i år når jeg drar til Mo i Rana (fordi de har ikke ETS her i Sandnessjøen) så skal jeg kjøpe en slik te-kalender, satser på de har den inne i år og!
  English Tea Shop har definitivt noen av mine favoritt smaker, har 7 typer i skapet mitt nå fra dem og de er alle er så gode!

  1. Det tror jeg på at det gjør, hoho! Når du liker merket såpass godt, synes jeg absolutt kalenderen høres veldig lur ut for deg, altså! Go for it (du kommer nok ikke til å angre!)!

 3. Åå så spennende kalender, høres så godt ut! Pleier ikke å ha julekalender selv, men i år tenkte jeg å unne meg en fra Ciaté med neglelakker eller en fra Lush siden jeg skal til London denne helgen. Er Lush sin å anbefale? Har så utrolig lyst å prøve noe derfra :-D

  1. Den faller nok i smak, hoho! Lush er aldri feil, så den kan jeg nesten garantert gå god for, hehe! Koooos deg i London!!

 4. Åh, nå er det lenge siden jeg har kommentert kjenner jeg! Skjerpings! Jeg har også denne kalenderen :-D jeg er av dem som eeelsker jula, og planlegger gjerne kalender i september, hihi! Denne hadde ei venninne i fjor, og som den te-elskeren jeg er måtte det bli denne på meg i år. Også er jeg så heldig at min kjære mamma enda lager pakkekalender til meg. For en student er dette ei kjempeoppmuntring i eksamenstida, også føler man seg litt “barn” igjen :) de siste årene har jeg også laget kalender til mamma, fordi hun fortjener det! :D

  1. Hei Ida!! Ja, det står her at sist var i begynnelsen av september, og det er jo plutselig en stund siden! HEI! Så koselig at du også har den (skål!) OG at du fortsatt får pakkekalender! Det er megakoselig! Jeg og Rannei Christine fikk i alle år av mormor, og jeg husker det som et av høydepunktene rundt jula. Så koselig at du lager til henne også<3!

 5. Hei! den kalenderen hadde vært veldig hyggelig å gi til mamma! Hvilken helsekostbutikk kjøpte du den på? :-)

  1. Åh, så koselig av deg! Jeg troooor det var en Sunkost (pilte bare innom på vei til noe annet og var ganske stressa, haha!), men jeg vet at de har hatt den på Life også tidligere.

 6. Åh, tror jeg må kjøpe inn en sånn kalender til meg selv :D hihi
  Er det stiv pris på den eller? :)

 7. Hei Ina. Jeg lurer på et en ting.

  Du og Åsmund har jo vært sammen en lang stund nå. Har dere noen gang opplevd å bli betatt av andre mennesker? Det er jo ganske naturlig da man har vært sammen med kjæresten såpass lenge. Om dette har skjedd, sier dere ifra til hverandre da? Diskuterer dere det?

  En ting til.
  Jeg og kjæresten min har vært sammen siden vi var 15 år og er nå 23. Tenker dere noen gang på at dere ble sammen for tidlig? At dere ikke fikk rotet litt rundt før dere giftet dere. Får stadig høre det fra andre mennesker når jeg forklarer hvor lenge jeg og kjæresten har vært sammen. Som blant annet “Ja dumt du ikke fikk rast fra deg før du fikk kjæreste” eller “Ja snart skal du se at kjæresten din vil oppleve andre mennesker, det er helt naturlig i denne situasjonen” og så videre. Har dere opplevd dette?

  1. Hei Anne!
   Jada, jeg har blitt betatt av andre flere ganger gjennom disse årene, og vi snakker alltid åpent om det. Det er ikke noe som holdes skjult mellom oss, på noen som helst måte. Jeg/vi har heldigvis sluppet unna kommentarer som det, og har heller aldri tenkt at vi ble sammen for tidlig (hva er vitsen med å kaste bort tid på gråstein, når du sitter med en diamant?!). Vi har derimot fundert mye på hvordan livet hadde vært idag om vi aldri traff hverandre! Men, det er jo en helt annen sak.

 8. Den er så søt! Kjøpte min på XXL av alle steder i forrifjor, da var den på halvpris (kjøpte etter jul?), sparte opp til fjor :D

 9. Den der så ikke dum ut!
  Samboern og jeg skal fikse gavekalender sammen, forhåpentligvis, med 12dager hver. Pleier også å få en slik sjokoladekalender og flaxloddkalender fra mamma :-)

  1. Det høres veldig koselig ut at dere lager til hverandre! Sjokolade og flaxlodd er vel heller ikke feil!

Kommentarer deaktivert.