Home » Sponsor, Giveaway » Julegiveaway (Avsluttet 17/12)

Julegiveaway (Avsluttet 17/12)

brettspill
I samarbeid med Tactic gir jeg bort to morsomme brettspill til en heldig vinner!

Alt du trenger å gjøre for å delta, er å svare på dette i kommentarfeltet:
– Hvilket brettspill du likte best da du var liten?
Sørg for å legge ved e-postadressa di, slik at jeg får kontaktet deg om du vinner ;-)

OPPDATERING 17/12: Vinneren er trukket og kontaktet på e-post. Gratulerer Turi Å.!

Brettspillene kan kjøpes i de fleste bokhandlere og leketøysbutikker

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Mitt favorittspill var den forsvunnede diamanten 💎 eller afrikas stjerne, som det også heter.

 2. Defintivt den forsvunnede diamant 💎 Eller Ludo på hytta i helgene, med fyr i peisen og varm kakao i koppen!

 3. Brettspillet jeg likte og spillte mest som barn var diamanten. Har mange minner med spilling av brettspill rundt jul med lillesøstern min 😊

 4. En venninne av meg hadde noe som het Pennyspillet, det var som monopol, bare med hester! Vi spilte det utrolig ofte når jeg var på besøk til henne :)

 5. Den forsvunne diamanten var det beste spelet eg visste om. Brødrene mine og eg brukte å spele det saman, og vi gjorde om på reglane slik at alle skulle få ende opp med nokolunde likt antal diamanter. Det var nemlig dei som var det beste med spelet.

 6. Åh, favoritten var Cluedo! Lenge siden jeg har spilt det, husker nesten ikke hvordan det spilles bare at det var SÅ gøy når det ble tatt frem :D hvis vi er så heldige å vinne skal spillet bli med til fjells og svigers ;)

 7. Jakten på den forsvunnede diamant og millionær! Begge som ble slengt i veggen av min yngre bror når han tapte😂

 8. Jeg likte best “Gjett Hvem!” pleide til og med å spille det mot meg selv(da storebroren min sjelden hadde lyst å være med) så jeg satte bamsen min på andre siden av bordet, og løp frem og tilbake mellom brettene. Haha!

 9. Mange av mine beste barndomsminner er frå timesvis med brettspel med mi kjære bestemor. Ho syns det var minst like kjekt som meg :-) vi spelte alt muleg, men mest av alt veldig mykje ludo.

 10. Mitt favorittspill som barn må være “Trondheimsspillet” – en variant av monopol som hele familien pleide å spille gjennom hele romjula da jeg var liten. Et av bordene i stua ble brukt ene og alene til dette formålet slik at vi hadde et pågående spill helt til nyttår, og vi gikk fra og til mellom tv-titting, juleselskap, aking i snøen og andre romjulsaktiviteter. Stor stas, husker jeg :-)

 11. Det brettspillet jeg likte best når jeg var liten var den forsvunnede diamant og Monopol 😊 Tidenes dårligste taper så det var nesten ingen som ville spille med meg 😂

 12. Monopol! Mormor og jeg kunne sitte med den samme spillerunden hele vinterferien på Elverum 😄
  Da hun flyttet for et par år siden fikk jeg det spillet, godt bevart fra 60-tallet 😊

 13. Jeg elsket Cluedo, og det er faktisk (nesten) like morsomt den dag i dag. Ingen påske uten.
  I dag foretrekker jeg Politisk Ukorrekt, Ryktet går og Alias, så den nye varianten av Alias hadde vært utrolig gøy å teste ut :)

  Utrolig trist å høre at bloggen blir satt på pause. Håper du kommer fort tilbake :) I mellomtiden ønsker jeg dere en god jul! 🎅

 14. Vi hadde et grusomt spill i vennegjengen som het Girls.. eller noe. Veldig kjønnsstereotypisk og teit – men jeg ELSKET det!

 15. Når jeg var liten elsket jeg å spille “Den forsvunne Diamanten” , og var egentlig også veldig glad i “Toten spillet” , er selv fra toten, så det var jo ekstra stas at vi hadde vårt eget spill! : D Toten spillet er det samme som monopol, bare med steder på toten i stede : )

 16. Ååh elsket brettspill (og gjør det enda)! Favorittene var Tanta Agathas testamente, Lion king-spillet og Scotland yard (senere utgitt under navnet Cluedo. Åja, og Kortskalle er ubetalelig!

 17. Min favoritt er kinasjakk :) Det spilte jeg alltid hos besteforeldrene mine som barn, og mormor tar det fortsatt fram når jeg er på besøk der.

 18. Jeg elsket Cluedo og Tante Agathas Testamente! Spenningen!! Hehe, synes disse to va utrolig morsomme og den nostaligiske følelsen å tenke tilbake er hærlig :D

 19. Jeg elsket monopol når jeg var yngre, men etter som årene har gått, må jeg si at det nok nå bringer frem mer frustrasjon enn glede, haha!

 20. Jeg spilte alltid “Gjett Hvem!” med søskenbarnet mitt da vi var på hytta, men “Den forsvunnende diamanten” var en hit hjemme.

 21. Favoritten va spelet om Voss! Som faktiske er bygda min sin eigen versjon av monopol! So kult å kjøpe kort med verkelege namn og “eige” dei kulaste plassane i sentrum! Haha

 22. Favoritten va spelet om Voss! Som faktiske er bygda min sin eigen versjon av monopol! So kult å kjøpe kort med verkelege namn og “eige” dei kulaste plassane i sentrum! Hahah

 23. Det må bli “den forsvunnede diamanten” Veldig enkelt spill, men dette kunne jeg virkelig spille i tiiiiimesvis på SFO. Nå er brettspill blitt en av mine favoritthobbyer og jeg er med i en brettspillforening. Har nesten ikke selv da, så et nytt tilskudd hadde vært veldig velkomment ☺️

 24. Klassikeren monopol. Selv om jeg var barn og ikke helt skjønte spillet og hva monopol i det hele tatt betydde så likte jeg å spille det med familien. Kanskje bare følelsen og ha hele familien samlet og spille sammen var det som jeg likte best :)

 25. Min absolutte favoritt var Monopol :) Jeg fikk dilla på det samtidig med bestevenninna mi, og vi spilte det så utroooolig mye over en lang periode. Til slutt ble hun skikkelig drittlei, mens jeg fortsatt hadde dilla og tvang henne til å fortsette å spille det med meg ;D Good memories (for meg ihvertfall, haha!!) :D

Skriv en kommentar