Home » Hverdagsblogg » Julegavepapir

Julegavepapir

Jeg ble inspirert av Linda sitt blogginnlegg om hvordan hun i år har valgt å bruke gaveposer fra tidligere år til årets julegaver, i stedet for å kjøpe nye/nytt gavepapir. Selv har jeg valgt å bruke et par gaveposer jeg selv fikk gaver i ifjor, og til resten har jeg rett og slett brukt papirposer fra Lush! De er laget av 100% resirkulert papir, og med et fint bånd, noen juleklistremerker og til og fra-lapper som fulgte med i Norsk Ukeblad i fjor, ble de riktig så fine! Såklart, typiske julepapir ser jo bedre ut, men papiret er oftest tilsatt farlige fargestoffer, og er veldig vanskelig å resirkulere. Ergo; ikke like fint for miljøet, som for øyet! For min del er årets julegaver i boks for lengst, og nå er jeg bare superspent på at venner og familie skal pakke dem opp om en liten uke, og ikke minst spent på julegavene jeg får!!! :-D Iiih, jul! Nå er jeg klar for å tilbringe noen timer av denne søndagen med Lushjobbing, noe jeg tror kan bli veldig fint, på tross av en akutt sår hals og feberlignende tendenser. God søndag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Vi bruker bare gråpapir på julegavene våre. Men som du sier er det utrolig hva litt klistremerker og bånd kan gjøre med pakkene! :)

 2. Moro med anderledes gavepapir og da! :)
  I år valgte jeg gråpapir med pålimte servietter.. eller klipte ut bilder fra servietter (engler og nisser) og limte på! Blei ordentlig søtt og billig og koselig å sitte med i juletiden!

 3. Oppfinnsomt og smart! :-)

  Forresten, skal du jobbe på Pinpoint på mandag eller tirsdag? :)

 4. Så bra at du oppfordrer til å tenke litt annleis om gaveinnpaking, sjølv har eg kjøpt inn metervare (stoff) til å pakke inn alle julegavene fra meg, og kjem til å oppfordre venner og familie til å bruke om att innpakninga neste år! :)

 5. Det er så hyggelig å gi og få i julen, og så mange morsomme måter å pakke inn presangene på! Synes pose-løsningen fungerte veldig bra, jeg! Forresten så var den nye pynteglobusen din superfin!

 6. Så bra at du er miljøvennlig! *Klapp på skuldra*
  Jeg bruker å pakke inn gaver i avispapir, men det funker fjell det!;)

 7. Jeg synes disse var mye finere enn gaver innpakket i “klassisk” julegavepapir – kan fort bli så hysterisk og glorete. Her går det i avis og magasinpapir :)

 8. Jeg så deg på Lush i dag! :D
  Tenkte å hilse på, men var i full hast rundt om kring for å kjøpe julegaver med mamma, så mamma blei sur over min lille utflukt mot Lush…
  One word: Bæsj!

  Btw, du var mye høyere enn jeg hadde forestilt meg ;)

 9. Hei Ina! Omtrent hvor lang tid tar det fra man bestiller varer fra lushnorge.no til de kommer i posten? :-)

  1. Hei Kristine! Nettbutikken administreres fra Trondheim, og er noe vi i Oslobutikken ikke har noe å gjøre med. Når det er sagt, tror jeg de sender bestillingen din samme dag, eller dagen etter du har bestilt :-) Nå i jula kan det sikkert ta litt tid med posten, da.

 10. Jeg har flere år brukt gråpapir og klistermerker, og synes egentlig det ble ganske pent!! Gavene skiller jeg også så veldig ut under treet! Enkel eleganse, eller noe ;)

Kommentarer deaktivert.