Home » Helgekos » Risør » Juleferien 2015 er i gang, yes!

Juleferien 2015 er i gang, yes!

IMG_7543 IMG_7568 IMG_7590 IMG_7627
IMG_7652-2
Juleferie! Jeg er trygt på plass i Risør, omringet av familie, puser og julepynt, endelig! Mamma har bakt julekaker idag, og jeg har prøvd å smake på dem (er så tett i nesa at jeg omtrent ikke smaker noe som helst. Bommert!). Sov lenge i morges (ankom Risør etter jobb igår kveld), sov midt på dagen idag, og tenker at det blir tidlig kveld i kveld. Zzznooork! Kroppen er ikke helt i form nemlig, og da er det ekstra deilig å vite at det er ferie og jeg bare kan slappe av 110%.
Har noen av dere tatt dere juleferie enda?
Hvis ikke, når (hvis!) tar dere juleferie?
Goood fredag<3!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg har kjempet meg influensasyk gjennom en uke på jobb, men i dag måtte jeg rett og slett gå tidlig hjem. Nå føles det jo ut som om at jeg aldri blir frisk, haha. MEN nå er det juleferie på meg også, og det er en liten trøst å se at jeg ikke er den eneste som ikke er i form.
  Likte forresten veldig godt innlegget ditt om londonturen!

  God bedring og god jul, vakre deg <3 Klem!

  1. Aiaiai, så kjedelig! Men, yay for ferie, og jeg er sikker på at du kommer fort til hektene igjen nå når du får slappa av. Takk, jeg er glad for at du likte det<3! God bedring og god jul! Klem!

 2. Jag är mitt uppe i min julledighet, har varit ledig i prick en vecka nu och börjar inte jobba igen förrän 5/1! Idag har jag varit på ett stort outletcentre utanför Göteborg där Iittala har en butik, och givetvis fick vinterns muminmugg följa med hem. Krya på dig!

 3. Så digg å komme hjem til jul! Vi kom hjem natt til i dag, og det er litt fint å være her. Selv om det regner i bøttevis. Haha! :D Håper dere får ei bra førjulstid<3

  1. Veldig! Hehe, det skjønner jeg godt. Vi får krysse fingrene for snø, enda meteorologene sier noe annet.. Takk, du/dere også!

 4. Jeg tok juleferie i går, og har 1 uke fri.
  Skal på jobb igjen 1. juledag.
  Ønsker deg en kjempefin jul i Risør, og masse god bedring :)

 5. Hurra for juleferie! Kjedelig at du ikke er helt frisk, men forhåpentligvis går det seg kjapt til når du har fri og kan bare pleie deg selv :) Selv tok jeg også juleferie etter fullført eksamen 5 av 5 i dag – herregud den skal nytes!!!!

 6. Jeg har jo ikke så mye å ta ferie fra da, men føler meg i skikkelig feriemodus nå når jeg fra og med i dag ikke har noen planer! På onsdag reiser vi ned til Mandal, og da starter den virkelig ferien.

 7. Neiii så kos! Kjipt at du har blitt sjuk, men sånt skjer.. Det går over :) Ha en herlig jul med de du er glad i, Ina ! Håper du får noe du ønsker deg (gleder meg til å se). Jeg ville også si at bloggen din er en veldig beroligende fast greie jeg har i hverdagen og jeg håper du fortsetter i lang tid :)

  1. Mmm, ja, ferie! Ja, heldigvis gjør det det. Er bare kjedelig når det står på! Tuuusen takk for det, Henriette! Det var en veldig koselig kommentar å få, skal du vite, og jeg setter stor pris på det! Takk<3 Ha en nydelig jul selv, med alt du kan tenke deg!

 8. Håper du får en fantastisk jul – gleder meg til å lese om den her :) jeg har juleferie og storkoser meg med familien :) tusen takk for julekort og te i posten, superkoselig :)

  1. Tusen takk for det, og så hyggelig å høre at du ser fram til innlegg! Og så flott at det kom fram! Kos deg masse og god jul!

Kommentarer deaktivert.