Home » Instagram » Risør » Juleferien 2013 er godt på plass :-)

Juleferien 2013 er godt på plass :-)

IMG_0857

IMG_0789

IMG_0823

IMG_0798

Fredag kveld kunne jeg endelig stemple meg ut fra jobb for dette året, og busse hjemover mot det blide Sørlandet! Hurra! Juleferie, julekos og alt mulig bra sto for tur, og jeg har til nå nytt laaate dager med puser, familie og varme Lushbad i lange drag. Tradisjonen tro kommer besteste Ane og Silje hit på kaffi og julekaker, samt at vi åpner julegavene fra hverandre etterpå. Iiih, spent! Lillejulaften er så full av forventning og kos at jeg nesten blir som barn igjen:-)!
Har dere noen planer for denne dagen før dagen?

instajul

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. På tide å pynte juletreet! Og jeg kjenner også at jeg blir et lite barn igjen rundt de pakkene som foreløbig ligger rundt omkring i huset, selv om jeg trodde jeg var over den tiden for lenge siden (er liksom straks 26 år..) :D God Jul, Ina!

 2. Så fine og lyse og stemningsfulle bilder! Jeg ønsker deg og familien, både på to og fire bein, en aldeles fabelaktig ferie og feiring!

 3. De kattepusene er så utrolig fine, blir skikkelig kattesyk her jeg sitter.
  Hver gang jeg ser de badekarbildene med lushbomber, da ønsker jeg meg badekar for alt i verden, en gang i fremtiden…
  Du får ha en kjempeflott jul videre :D

  1. Hih, de er superfine! Skjønner jeg godt du blir; det er jeg sjøl så fort jeg reise fra dem! Har ikke dere plass til badekar nå da? :-D Ønsker meg det i framtidig hus!

   1. Badet vårt er på lille 2 kvm, så er nok ikke plass til badekar der, og ser ikke for meg i nærmeste framtid at vi blir å renovere kjelleren ;)

    1. Aha! Ja, det høres ikke ut som det da nei! Hoho! Men bad med badekar i kjelleren høres ikke dumt ut det heller. Svigers har faktisk det :-D Veldig koselig!

Kommentarer deaktivert.