Home » Helgekos » Stas og moro » Julebord 2015

Julebord 2015

Igår var det duket for det årlige julebordet, og årets middag ble på veganske Funky Fresh Foods! I tillegg til oss på Pinpoint, var Ruben og Andrea fra tatoveringsstudioet Max Tattoo, som holder til på samme adresse som oss, med på festlighetene. Fra venstre: Mari, Ingunn, Christiane, meg, Andrea, Ruben og Sala:
julebord
Mat ble det så til de grader, og vi snakker vegansk juletallerken. ÅH!!:
IMG_7301
Nøttesteik, vegisterkaker, “pølser”, rødkål, rosenkål, brun saus, kålrabistappe, tyttebær og gratinerte søtpoteter:
IMG_7313
Vi koste oss skikkelig med maten, som fikk tommel opp av samtlige, og etterpå var det tid for dessert som Linda hadde laget. Rawkakene hennes slår aldri feil!:
IMG_7327
Jeg drakk rykende varm peppermyntete også, for det smaker så godt etter en kraftig middag som dette:
IMG_7331
Og en porsjon vegansk riskrem på toppen av det hele, hohoho! Om jeg ble mett? Neeehhh…(JO!)!:
IMG_7334
Vi pratet, fjasa, tulla og tøysa. Vi lo så vi slo i bordet, tårene spruta og vi mista pusten. En formidabel kveld, så til de grader, og det fineste julebordet hittil!! Takk til Linda for gruppebildene av oss, hihi!:
julebord1

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så koselig! Er de fleste kollegaene dine vegetarianere eller er det tilfeldig at dere spiste der?

    1. Ikke sant! Nei, de spiser alle kjøtt, utenom jeg, men det var sjefen som foreslo Funky Fresh fordi noen venner av oss (som er veganere) skulle ha sitt julebord der, og fordi Linda er kokk der. Jeg ble ikke misfornøyd med den avgjørelsen, hoho!

  2. Skal si dere frotser i mye god mat. Selv dropper jeg julenord, fordi jeg har alkoholproblemer. Og det gjør meg ikke så mye. Ha en videre fin dag :)

  3. Åh så koslig! Har vert på funky fresh foods nå nylig og jeg kan ikke akkurat klage. Digger maten der og de crunchy kokos sjokobollene ble jeg helt forelska i :)

  4. Funky Fresh <3 Var der selv på lørdag, fordi det var _så_ lang kø til vegansk julefestival! Så det ble lunch på Funky Fresh istedet!

Kommentarer deaktivert.