Home » Dagens antrekk » Tilbakeblikk » Juleantrekk gjennom 6 år

Juleantrekk gjennom 6 år

Jula 2015 blir den syvende jula dere får feire med meg (knis!), og det har skjedd en del på disse årene, inkludert på klesfronten min! Da jeg kikket etter bildene til dette innlegget, gikk det opp for meg at jeg merkelig nok hverken la ut bilde av juleantrekket mitt i 2010, 2012 eller 2013! Men, det blir allikevel en interessant tur ned den såkalte memory lane:
antrekk-jul-mewkid
2008: Nei, nei, nei. Rett og slett fordi dette var et typisk antrekk jeg gikk med på skolen! Det er da ikke pyntet nok til å brukes på julaften, vel? Dessuten synes jeg at fargene og blomstene blir litt for sommerlige, kanskje?
2009: I alle fall mye mer pyntet enn året i forkant, hoho! Den kjolen der savner jeg i grunn fortsatt..!
2011: Se der, ja! Enda kjolen ble ganske trang etter all julematen, og jeg måtte skifte over til noe annet, var dette et riktig så fint juleantrekk, synes jeg.
2014: Jepp, i fjor fant jeg den. Julekjolen! Den ble brukt både på julekvelden og på julelunsjen første juledag, og den skal også fram i år. En gjenbrukskjole i herlig julerødt, med god plass til julemiddagmagen (hehe!) og perfekt fall i skjørtet. Denne håper jeg på å kunne glede meg over i mange år framover!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Alltid like kjekt å sjå korleis stilen din har utvikla seg gjennom åra! Den raude julekjolen er heilt fantastisk, forresten. Den kler deg kjempegodt! :)

 2. Du er jo fin uansett da! Både den blå og den røde kjolen kler deg fantastisk godt :)

  PS: Tusen takk for julebrevet jeg fikk i posten i går, sååå koselig altså! Jeg ble kjempeglad, for en opptur på en ellers kjip eksamens-lesing-mandag! TAKK! :D

  1. Tusen takk!! Den blå ga jeg faktisk nettopp bort; den hadde krympet litt i vask, så nå dekket den ikke rumpa mer, haha! Jippi, så flott at den kom fram!!! Og så godt at det kunne lyse opp i eksamenslesningen. Hurra!

 3. Den røde kjolen fra i fjor.. wow! Helt deg :) lurer forresten på hva du lager som julemat, skal feire min første jul som pesketarianer, og er ikke helt sikker på hva jeg kan lage uten at julestemninga forsvinner. :)

  1. Tusen takk! Som jeg skrev over her, er jeg så glad for at jeg fant den. Det er så deilig at juleantrekket er i boks i åresvis (forhåpentligvis) framover! Oh, så gøy; grattis! Til jul spiser jeg det samme som resten av familien, men bytter ut kjøttet. Jeg har kjørt fiskekaker et år, nøttesteik (hjemmelaga. Google etter oppskrift!) to år, og kjøtterstatning (Quorn-filét eller lignende). I år blir det nok noe ala sistnevnte. Sånn her så julemiddagen min ut i fjor: http://mewkid.net/wp/wp-content/uploads/2014/12/IMG_7459.png Lykke til! :D

 4. Den røde kjolen er så pen på deg! Ser for meg at den kan bli veldig fin med et slikt tyllskjørt under, sånn at det blir litt “volum” på den. :-)
  Jeg fikk julepost fra deg igår, tuuusen takk, så koselig!! (Sendte en liten konvolutt til deg også, det er så hyggelig med julepost altså)

  1. Tusen takk! Ja, det tror jeg også den hadde vært fin med. Hvitt kanskje, og bittelitt lengre enn kjolen, sånn at litt stikker ut nedenfor kjolekanten. Det hadde vært fint. Åååh, så kjekt at det kom fram! Og æææ, så koselig med post tilbake! Nå gleder jeg meg veldig, hoho!

 5. Fineste julekjolen, Ina!!!!!! En vinner :) Jeg har en kjole i ull jeg bruker hver gang jeg feirer tradisjonell jul og det er ekstra koselig å bruke samme antrekk hvert år fremfor å kjøpe nytt, synes jeg – da blir kjolen en del av tradisjonene :)

  1. Tuuusen taaakk! Åh, ullkjole, så koselig! Ja, det er det jeg tenker at det er også, at det blir en del av tradisjonene rundt jul.

Kommentarer deaktivert.