Home » Risør » Stas og moro » Julaften, del I

Julaften, del I

Julemorgenen sov jeg lengre enn jeg tror jeg har gjort noen gang på nettopp den morgenen (tegn på at jeg begynner å bli voksen, kanskje?), og våknet i perfekt tid til å få med meg siste episode av Julekongen på TV. Rannei Christine våknet også da, og sammen ble det julegodteri og etterhvert Tre nøtter til Askepott, fra senga mi. Da det ble lunsjtid disket mamma opp med årets julegrøt:
IMG_8300
Mandelen i grøten var det kokken selv som fisket fram fra grøtbollen sin, men hun var som vanlig så snill at hun delte den søte marsipangrisen sin med oss andre også, hihi!:
IMG_8315
Middagsbordet sto allerede klart pyntet, med nisseduk, rådyr, kongler, fluesopp og svibler. Nydelig!:
IMG_8328
Stappmett på julegrøt, rigget jeg meg istand i badekaret med en herlig og glitrende julebadebombe fra Lush:
IMG_8343
Det ble et langt og avslappende bad (jeg sovnet, haha!), og da jeg kom opp av vannet, var jeg dekket i gullglitter:
IMG_8373

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Høres ut som en herlig start på dagen!
    Her har det vært så hektisk og travelt i ukene opp til julaften, så da dagen endelig kom, var det virkelig deilig å få sette seg ned ved frokostbordet, og ta dagen som den kom.
    Håper du har en god jul, og får en fin romjul :-)

  2. Jeg fikk faktisk snowman til jul!!! Må innrømme at dagen både var gøy og utfordrende da den prøvde å stikke av mer enn en gang under bruk haha. Jeg burde kanskje ønsket meg badebomber, for mamma fikk badekar i gave!!!! Jeg er i himmelen og gleder meg stort til montering neste uken og min neste handletur på lush. God jul!

    1. Hihi! Jeg pleier å knipe av en bit med den og skumme den opp i en klut/svamp. Det funker glimrende! Hoho, for en flott gave! Skjønner godt at du gleder deg til det. Kos deg!!

Kommentarer deaktivert.