Home » Innkjøp og gaver » Risør » Stas og moro » Julaften 2013

Julaften 2013

IMG_0950

IMG_0961

Igår spiste jeg som alltid litt for mye julemat (hos oss har vi svinesteik, men jeg hadde tilbehør og stekte tofuskiver marinert i urter og soyasaus), fruktsalat og julekaker. Tradisjon, hihi! Vi var syv til bords, sånn som vi alltid er på julaften, og vi koste oss veldig sammen. Enda det ikke var snø ute, men sterk vind og piskende regn mot ruten, kom julestemningen snikende da roen senket seg over middagsbordet:
IMG_0973

Etter matmatmat var det tid for gaver, og det var så koselig å se at gavene jeg ga bort falt i god smakhos familien min! Dessuten var det like koselig å pakke opp alt det fine jeg fikk i presanger. Her er litt av det:
IMG_1005
Reven er en veske som min gode venninne Maria har laget selv! HELT fantastisk flott presang!!

Mummiglass, kattevotter, Mumminett, papegøyesokker, nips, julekaffi og Lysløypa for 2014 (yes!):
IMG_0994

Sex and the City-boksen, arvede Ringenes Herre-DVD’er, arvet The Julekalender, samt Uti vår Hage:
IMG_0988

I tillegg vanket det penger, julegodt og annet fint. Jeg er storfornøyd! SÅ:
Hvordan var deres julaften? Hva fikk dere for noe fint til jul? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Wow, for noen gaver, ser utrolig mange gaver som du har fått, som virkelig hadde falt i smak her.

  Vi har hatt vår første jul, som nygifte og i eget hus. Så vi har sittet helt mutters putters alene (men det var så deilig, faktisk) , fikk gavekort og penger, som kommer godt med i det nye året, og ikke minst deler til sølvplett-bestikket som jeg samler på.

 2. Så mange fine gaver, og den veska var superfin! :D

  Selv hadde jeg en veldig koselig julkveld med mor, far, bror, bestemor og bestefar. Vi koste oss med utrolig god ribbe og annet godt. Veldig fornøyd med gavene også! Fikk blant annet to Mummikopper jeg ikke hadde fra før, bøkene jeg ønsket meg og annet fint stæsj :D

  1. Tusen takk! Hihi, ja, elsker den! Skikkelig ideell julefeiring høres det ut som:-D Hvilke kopper og bøker var det du fikk? :-) God romjul!

 3. Så fin julaften du har hatt! Jeg lurte på om du kunne legge ut bilde av alle øresmykkene du har? Jeg går ut i fra at du har maaange fine :-)

  1. Superbra! Jada, det kan jeg få til! Har lagt ut bilde av den tidligere, men samlinga har jo vokst siden da. Smykkene er igjen i Oslo (har bare med meg fire par hit til Risør), men jeg skal prøve å huske å legge ut bilde når jeg er tilbake i hovedstaden:-D

  1. Jaa, hurra! Åh, det høres skikkelig fint ut!! Er så koselig med hjemmelagde gaver! God romjul til deg også!

 4. Jeg hadde en kjempefin julaften, med god mat, sjokolade og kos :-) Fikk så mye fint! Pyntesaker, Nemibok, kalender og hele fem mummikopper! Avsluttet kvelden med å se Polarekspressen og et deilig Lushbad. Storfornøyd :-)

   1. Jeg fikk: Mymlens Mamma, den nye Snorkfrøken koppen, Vinterkoppen 2013 X2, og kronen på verket; Sommerkoppen fra 2009! Fikk den av kjæresten, har ønsket den meg lenge :-D

    1. Woho, så kult med sommerkoppen fra 2009! Skikkelig koselig gjort å skaffe den til deg :-* Er ikke sikker på åssen den ser ut i farta men vedder på at den er kjempefin!

 5. Helt ideelt! Bøkene jeg fikk var Odinsbarn av Siri Pettersen, Looking for Alaska av John Green og The Fall of Arthur av J.R.R. Tolkien :D Av Mummikopper fikk jeg Mymlens Mamma og og Mymlen ^^

  1. Takktakk <3 Håper dere har, og har hatt, en fin julefeiring, og at dere får en fin nyttårsaften :-D sender over gode tanker! Klem tilbake!

Kommentarer deaktivert.