Home » Mitt Oslo » Jul og julemarked i Oslo

Jul og julemarked i Oslo

IMG_7213 IMG_7228 IMG_7237
Skikkelig julemodus var det jeg følte da jeg satt meg på bussen hjemover igår kveld! Ane og jeg hadde nemlig trasket rundt i Oslos julepyntede gater etter jobb igår, og avrundet kvelden på julemarkedet i Spikersuppa. Sist jeg var på julemarked der, var det absolutt koselig, men i år hadde arrangørene virkelig overgått seg selv. Kjempefint var det, og noen innkjøp ble også gjort. Det eneste som mangler nå er snø!
IMG_7238

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Oi, det så virkelig fint ut! Husker jeg var i Oslo for noen år siden i juletida, og minns at det var en del boder i Spikersuppa og skøytebane, men ikke så mye mer enn det (mulig det var det altså). Setter nok stemning, ja. Her jeg bor har vi i år for første gang arrangert julemarked. Gøy å se at mange kommer når det skjer noe :)

    1. Kjempefint! Ja, det stemmer. Det var ikke like mye greier der tidligere, så du har rett i det! Så koselig at det er julemarked der du bor!

Kommentarer deaktivert.