Home » Ønskelister » Jul- og bursdagsønskeliste, del I

Jul- og bursdagsønskeliste, del I

Hverken lenge til jul eller bursdag! Ønskeliste har jeg allerede startet på:

Kjøkkenmaskin fra KitchenAid. Brødrister, kokkekjøkkenkniv, gryter og muffinsform fra Jernia. B Scent og Love-parfymer fra Lush. Fine smykker, kopper, kjoler og tannbørstestativ (disse fra Modcloth). Kjøkkenhåndkle fra Åhléns.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Kjempe fine ting du ønsker deg!:) Burde vel begynne å lage en ønskeliste:) Forresten så lurte jeg på noe, for et par måneder siden laget du et innlegg om hvilke lush produkter som var bra for de med psoriassis. Husker du nevnte en krem,men jeg husker ikke hvilken det er.

  2. Så fine ønsker :) har tenkt på å lage et slikt innlegg på bloggen snart jeg også! men hvilken program bruker du for å sette bildene sammen sånn som dette? :)

  3. Kor får eg tak i den kjolen, og finst den i andre fargar? Heilt min stil jo! Kjoler<3<3<3

    Sjølv ønskar eg meg svømmebriller, PC-mus, dusjsåpe frå Body Shop eller Lush (kva er dine tre favorittar?), boblejakke frå Bergans og samleboksen til The Tribe (hugsar du serien på nrk som slutta i 2003? Hihi!)

    1. Ja, ikke sant den er fin? :-D Som det står under bildet er kjolen fra Modcloth.com. Der har de massevis av finfine kjoler i samme stil! Haha, ja, the Tribe husker jeg! Favorittene mine fra Lush, i flytende form, er Happy Hippy, Olive Branch og Grass :>

Kommentarer deaktivert.