Home » Foto » Joni Mitchell av Hedi Slimane

Joni Mitchell av Hedi Slimane

jonimitchell
Den franske fotografen og motedesigneren Hedi Slimane har fotografert fantastiske Joni Mitchell for Saint Laurent. Bildene kom jeg over igår kveld, og ble helt forelsket!

Jeg har vokst opp med Joni Mitchell, takket være mamma (og onkel) som elsker henne, og musikken hennes forbinder jeg med lyse, lange og bekymringsløse vår- og sommerdager fra barndommen. De nydelige tekstene, stemmen og gitaren gjør Joni Mitchell til en selvfølge i spillelistene jeg lager på Spotify, og jeg elsker å drømme meg bort i musikken hennes.

Både sterk og sårbar på en og samme tid, fyller musikken meg med en lyst til å løpe barbeint gjennom skogen i lysningen, på myk mose. Fotografen har fanget nøyaktig dette bildet jeg har i hodet av henne, og jeg kunne ikke la være å dele det med dere. Dessuten er det nydelige portretter av en godt voksen dame, som viser at skjønnhet kommer i alle aldre, og at alderdommen også er vakker!
jonimitchellsaintlaurent
Flere Joni Mitchell-fans der ute som lot seg forelske i disse bildene?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Takk for at du delte, Ina! Jeg visste ikke at du var så glad i Joni Mitchell. Hun er jo en av mine aller største favoritter! Jeg har noen artister som på en måte lager en trygg plass uansett hvor jeg er, og Joni Mitchell (særlig Ladies of the Canyon) er en av dem. Nydelige bilder, og jeg er så enig i at det er fint å se portretter av en vakker, eldre dame. Anbefaler forresten å sjekke bloggen Advanced Style for mer av det :)

    1. Åå!! Tenk at vi ikke visste dette om hverandre/ikke husket det! Joni er fantastisk. Jeg vender alltid tilbake til henne,og jeg er helt enig i den tryggheten du beskriver. Bilder som dette ønsker jeg mer av i vår kultur og hverdag! Takk for tipset, det var den siden du tipset meg om i vinter! Gleder meg til å ta en titt!

  2. Så fine bilete av Joni :) Eg synes eldre mennesker er så vakre! Bilete som dette gjer at eg gledar meg til å vera gammal og vis!

Kommentarer deaktivert.