Home » Hverdagsblogg » Jesssss, snø i Åslåå!

Jesssss, snø i Åslåå!

Sola har skint på den snøkledde Oslobyen idag, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd! På t-banen i morges tittet jeg ut av vinduet, og kunne ikke la være å smile for meg selv over all det fine hvite som har dekket til byen i løpet av natta. Håper bare at jula blir like hvit og fin, jeg! Snø hører liksom med i desembermåned :-) Fotooppdraget jeg hadde idag gikk forresten ekstremt bra, og jeg fikk minnebrikka på kameraet proppfull med fantastiske bilder, mye takket være en veldig vakker og dyktig modell! Noen av dem skal jeg dele med dere her, forhåpentligvis i morgen (hvis jeg rekker å få redigert dem til da, hehe). Gled dere! Og, tusen takk til dere alle som stemte/stemmer på med til Vixen Blog Awards. Husk at det går an å stemme flere ganger om dagen, hver dag *hint, hint*. Hadde det ikke vært for dere, hadde ikke bloggen min vært der den er nå. Så, tusen takk!!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ja, snøen tar seg godt ut på bilder :> Igår var det litt kaldt, for da hadde jeg bare ett lag med strømpebukse. Ellers har jeg to eller flere, pluss leggvarmere, noe som egentlig er varmere enn med bukser. Synes jeg :-)

 1. Eg stemmer LETT på deg! Bileta dine er som sukkertøy for auget, og eg vert alltid i godt humør over den positive tonen din. Ha ein fin dag:)

 2. Kjempefine bilder! Har så lyst å dra ut for å ta bilder, men bor i kalde nord, så her er det ikke lyst så veldig lenge :c

  1. Da må du bare benytte lyset! Her i Oslo er det ikke mye lys heller, og med mye jobbing på dagtid blir det lite tid til å se lyset (haha!), men man må bare nyte det når man kan!

 3. Nyyyyydelige bilder! Liker ikke vinteren og snø, men visuelt sett (høhø), er det ikke annet å si enn at snøen gjør seg bra :-)

  1. Dessverre er det en del slaps i sentrum, men får håpe du får sett mye snø allikavel! :> Kos deg!

 4. Herlig med snø! Den kom for noen dager siden til trøndelag, og nå ligger den fint og flott uteover det hele! syns det er mye bedre med snø, enn at det skal regne bort og bli slaps etter kun noen dager! :)

 5. endelig kom det snø her og!! utrolig fine bilder :) tok hintet og stemte på deg forresten ^^ skal prøve og huske å gjøre det flere ganger :D

 6. Hei:)

  vi er to jenter fra Risør som har stemt på deg i vixen blogg awards og vi skal få hele Risør barneskole til å stemme på deg!

  ps. vi har hatt deg på kunstskolen en gang :)
  kul blogg!

Kommentarer deaktivert.