Home » Hverdagsblogg » Jentehelg med mye hygge

Jentehelg med mye hygge

IMG_1876

IMG_1957

IMG_1914

IMG_1968

IMG_1980

IMG_1990

I helga har Åsmund vært bortreist med i forbindelse med jobben, og da benyttet jeg anledningen til å invitere Ane til å være samboeren min i mellomtida:-)! Vi har kost oss masse med å leke samboere; lagd og spist mye god mat ilag, hatt fine samtaler, sett filmer, ledd enormt mye og slappet av. Igår tok vi turen til sentrum i den fine snøen, for å spise nydelig lunsj på Blings, før jeg hadde tatoveringstime hos Hilde på Tro, Håp og Kjærlighet! Mer om sistnevnte kommer seinere:-) Håper dere har hatt en like fin helg som jeg har hatt! (Jeg sender forresten masse tanker til dere i, og med tilknytting til, Lærdal i forhold til brannen! Det hele er utrolig leit og fælt!)

ins

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ser ut som en fin helg! Avslører forresten det siste bildet en ny klipp eller? :D

    1. Veldig :-D Hehe, Nja, har bare klippa det korteste av håret helt kort. Gjør det innimellom, når jeg synes det blir for langt, hehe:-)

  2. Det ser ut som dere har hygget dere masse :) Jeg så tatoveringen på instagram, den kommer til å bli kjempekul når den blir ferdig!

  3. Wohoo, snø og sosialisering er to favoritter i én! Nå som jeg har truffet Ane personlig, kan jeg tenke meg sånn omtrent hvor hyggelig dere har hatt det, hihi. Det er jo fint med en vikarierende samboer innimellom!
    Gleder meg selvfølgelig å se “the new ink”!

    1. Hihi, ja! Har vært en veldig bra helg, selv om jeg savna Åsmund litt :) Gleder meg til å vise deg! Håper du/dere hadde en super helg!

  4. Har venninna di slanka seg eller noe? Ikke at hun ikke så bra ut før altså! Bare så sånn ut på bildene! :)

Kommentarer deaktivert.