Home » Mitt Oslo » Stas og moro » Italiensk aften

Italiensk aften

Etter jobb igår, tok jeg med meg Corinne (som har vært gjestepiercer hos oss de siste to ukene, fra Italia) bort til Kirkeristen, hvor det er kunstmarked denne helga (anbefaler dere alle i Oslo og omegn å ta turen innom! Veldig sentral beliggenhet, utrolig masse fin kunst, klær, smykker osv! Les mer her: www.kunsthandverksmarkedet.no)! Åsmunds stefar Ole Morten stiller også ut sin flotte keramikkunst, og har med seg masse fine kanner og annen keramikk til salgs. Jeg elsker jo kunstmarked, og selv om jeg ikke skulle ha noe der, var det mye fint å se på. Fine omgivelser også!:
IMG_7006

Og fine Corinne, ikke minst!:
IMG_7008

Vi tok oss en titterunde, klemte adjø, og Corinne trikket hjemover til der hun bor mens hun er her:
IMG_7016

Så møtte jeg Åsmund og  Ole Morten, samt en av hans gode venner med datteren sin. Kameraten hadde nemlig invitert oss alle på middag på fine Baltazar, hvor de serverer italiensk mat og drikke av høy kvalitet. Baltazar ligger også på Kirkeristen, så det var ikke lange veien for oss å gå for å komme dit:
IMG_7038

Bordet var reservert til oss fem klokka halv åtte, og etter å ha funnet oss godt til rette ved bordet, bestilte vi både forrett og hovedrett. Praten satt løst, og maten smakte ikke uventet utmerket! Bruschetta ble forretten min, og den smakte akkurat like nydelig som den ser ut til:
IMG_7048

De andre nøt eksklusive rødviner, mens jeg koste meg med fruktjuice. Til hovedrett bestilte fire av fem det samme, nemlig canneloni fylt med ricotta og spinat, og med ostesaus på toppen. Det var så himla mektig og godt! Mmmm:
IMG_7055

Klokka fløy avsted, og da desserten kom på bordet var jeg sliten i ansiktet etter all smiling, sliten etter en lang dag på jobb og rett og slett ganske trøtt. Da var det ikke feil med sitronsorbet og nydelig espresso (samme kombo om jeg nøt i Milano for noen år siden. Nydelig!)! De andre valgte seg ting som tiramisu (den var utrolig!) og sitronterte til dessert, og ikke mindre enn tre forskjellige grappa hver (riktignok ikke mer en et par centiliter av hver av dem, hehe!). Stortromma ble slått på, og vel som det! Da klokka såvidt hadde passert elleve, takket vi for oss og tuslet ut i Oslonatten, hvor Åsmund og jeg hoppet på bussen hjem, og stupte mette og fornøyde i seng. En påspandert luksusaften som det var helt ypperlig, utrolig hyggelig og fint!
IMG_7075

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det høres og ser utrolig koselig ut! Skikkelig varm stemning i alle bildene. Deilig å bli spandert på en gang i blant også :) ha en fin helg!

    1. Det var det virkelig også! Herlig, rett og slett. Tusen takk for det! Du får ha en finfin helg selv!

    1. Superaften, rett og slett! Ta deg turen dit om du er i Oslo, for da hadde du sikkert likt deg godt der!

  2. Åh, på Baltazar har jeg bare vært innom og drukket vin, aldri spist mat. Det både ser og høres digg ut!

Kommentarer deaktivert.