Home » Hverdagsblogg » Introduksjon av bildelinkene, september-oktober

Introduksjon av bildelinkene, september-oktober

Margaret Synnøve  om seg og sitt:
Mitt navn er Margaret Synnøve, kallenavn Sia (som lillebror kallte meg som liten). Jeg har nettopp flytta til Notodden fra vestlandet sammen med mann og hunder for og ta bachelor i Visuelle kunstfag og design! Vi har kjøpt oss hus her som vi holder på og pusse opp og dekorere. Jeg har altså begynt på ett helt nytt kapittel i livet og er veldig glad for at jeg nå skal utdanne meg til noe kreativt og at minifamilien min er med meg! Utenom skole og oppussing holder jeg på med maling, tegning og fotografering. Det blir også tid til litt mat, kostymedrama og masse bøker. Jeg er også interessert i interiør, kunst og design. Altså har jeg nok og henge fingrene i og forhåpentligvis masse og vise dere på bloggen min! Bloggen handler jo nettopp om det, øyeblikkene i hverdagen min og ting jeg lager, moments and creations! Du er hjertelig velkommen innom!

Marie Cecilie om seg og sitt:
Hei! Mitt navn er Marie Cecilie, er 25 år, gift og mamma til en liten gutt! Jeg blogger stort sett om hvordan det er å leve med Posttraumatisk Stresslidelse. Iblant poster jeg sterke tekster om hvordan livet har vært for meg. I en alder av 17 år rømte jeg hjemmefra og med bloggen er største målet å bringe håp om at livet kan bli bedre! Ellers kan du lese om mammarollen, prøverør, hverdagsliv and so on! Velkommen skal du være :)

 


Reidun Beate
om seg og sitt:
Hei alle sammen. Mitt navn er Reidun Beate, er 24 år gammel, er gift og har verdens nydeligste tulle på 14 måneder som heter Miley. På bloggen min får jeg utløp for både det gode og det vonde i livet mitt, men jeg skriver en god del om interiør da det er noe jeg virkelig brenner for. Jeg holder meg godt oppdatert på ferske nyheter i interiørbutikkene og har store DIY planer for den kommende leiligheten vi skal leie. Jeg blogger hovedsaklig for min egen del siden jeg synes det er gøy å være en del av bloggsamfunnet, men også for å inspirere andre med mine innlegg.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+