Home » Hverdagsblogg » Introduksjon av bildelinkene, oktober-november

Introduksjon av bildelinkene, oktober-november

Tone-Lise om seg og sitt:
Bor litt utenfor Ålesund og studerer Bachelor i Sykepleie på 2.året på Høgskolen. Er 20 år og datteren min, Amalie, blir 5 i november. Ble mor da jeg var 15 år, så jeg er en veldig ung mor. Det har ikke vært noe hinder for noen av oss. Bloggen min er ingen mammablogg, da jeg ikke har lyst til å skrive så mye om henne, ganske enkelt fordi hun er blitt så stor at hun kanskje snart skal lese alt som blir skrevet i bloggen selv. Har stor interesse for mote og trender, og har daglige oppdateringer om overfladiske ting som jeg syntes er fine fine. Lider av kronisk skogalskap, og dette kan faktisk minnes om en forbannelse, og dette preger da altså min samboer voldsomt. ;-) Dette bærer min blogg preg av! På min blogg får man også lese (noen ganger sterke) historier fra praksis, erfaringer innen det å være sykepeierstudent, og følelser og tanker overfor hva jeg har opplevd og sett.

Lise om seg og sitt:
Hei! Mitt navn er Lise Hetland. Jeg har gjort meg noen dyrekjøpte erfaringer i livet, og gjennom blogg og foredrag deler jeg mine erfaringer om å leve med psykisk lidelse – og veien ut. I løpet av en tiårs periode har jeg gått fra en sykdomspreget hverdag bestående av sykehus, selvskading, behandling og håpløshet – til en hverdag bestående av hus, mann, hund og jobb. Jeg har stor interesse for piercinger, tatoveringer og annen kroppskunst, og har etter hvert opparbeidet meg en ganske så fin samling My Little Pony :) Jeg håper bloggen min kan gi deg noe, du er hjertelig velkommen!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Jaaaaaaaaa Lise!!! :D Den jenta er så fantastisk nydelig!!
    Og virkelig en tøffing av dimensjoner! Jeg beundrer henne herfra til evigheten!

Kommentarer deaktivert.