Home » Hverdagsblogg » Introduksjon av bildelinkene mai-juni

Introduksjon av bildelinkene mai-juni

Twisted om seg og sitt:
Twisted drives på hobbybasis av to søstre som er bosatt i Trondheim. Vi jobber med redesign, gjenbruk og oppussing av møbler og annet interiør. Vi elsker farger og syns det er gøy å modifisere og gi “streite” saker et nytt og friskt uttrykk. Gamle og glemte interiørskatter får en ny (og ofte fargerik) drakt når vi setter igang. Innimellom dukker det også opp nye selvdesignede saker og ting, men vi vektlegger først og fremst gjenbruk. Det er unikt, morsomt og ikke minst miljøvennlig. Vi har for tiden ikke utsalgsplass, men det er under oppseiling. Vi sender varer i hele landet om det skal være ønskelig. Håper på at mange kan finne glede i våre produkter som er full av sjarm og sjel :)


Ulrikke om seg og sitt:
Mitt navn er Ulrikke, jeg er 21 år og bor på Frogner i Oslo. Jeg lever og ånder for å skrive, og den store drømmen er å bli forfatter. Til høsten begynner jeg på forfatterlinjen på Danvik Folkehøgskole. På bloggen min skriver jeg mest skildringer og anekdoter fra livet mitt, men også guider om alt fra hvordan bli kvitt skrivesperre, til hvordan legge den perfekte røde leppestiften. Jeg legger også ut musikkspillelister, og har en rekke faste spalter, alt fra linklister til intervjuer med motebloggere. Andre temaer jeg har tatt opp er blant annet kafeer i Oslo, psykisk helse og selvutvikling. Jeg blogger ikke så ofte, men lover at hvert eneste innlegg jeg poster er av kvalitet. Dette er en blogg for alle (først og fremst kvinnelige) kreative sjeler!


Hannah om seg og sitt:
Jeg er førtidspensjonert pønker, som klippa håret (eller lot det gro, egentlig) og fikk meg en jobb. Jeg bor i en skoeske av en leilighet med meg selv, og fyller dagene med…svært lite. Jeg er et bedagelig dyr. Derimot er jeg morsom, og bloggen min ble skapt først og fremst for å være en antirosablogg (selv om rosa er verdens vakreste farge) – man trenger ikke ha et klesbudsjett på 18000 i måneden for å være kul eller lykkelig, man må bare ha humor og selvironi og gjøre nøyaktig det man liker til enhver tid. Jeg skriver om alt som faller meg inn, egentlig – en dagbok i bloggformat.


Ariel om seg og sitt:
Heihopp, Arielsopp på snart tjue år er meg. Kommer fra lille Sunndal i Møre og Romsdal, hvor jeg jobber som ekstrahjelp hos Nille.
Brenner for dyrevelferd, elsker Lush, cupcakes, Hello Kitty og My Little Pony (og kjæresten, da). Blogger om saker og ting som gjør dagen litt lysere og bedre, enkelt og greit.


Miss Purple om seg og sitt:
Anne, 1968 modell – som for noen år siden dessverre måtte slutte i ordinært arbeidsliv pga SLE/lupus… Så, for å føle at jeg gjorde litt nytte for meg – og for å ha noe å pusle på med, startet jeg nettbutikken Miss Purple. (Jeg elsker lilla, og i USA er kjennetegnet for lupus organisasjonen en lilla sommerfugl)  Den driver jeg hjemmefra, og det passer meg utmerket. Det startet først kun med smykker, men har nå utvidet seg. Elsker dyr, og har 3 katter – Kitty på 3 år, sønnen hennes Melvis på 2 og det nyeste tilskuddet Julius. På gode dager elsker jeg å cruise rundt med min Kawazaki Vulcan 500 – og nyter friheten som det gir. Musikk og gode filmer hører også med i hverdagen min, og jeg er fan av mange TV serier, Frustrertre Fruer, Greys Anatomy, Dr. House (it`s never lupus), Switched at birth, Once upon a time er favorittene…

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.