Home » Hverdagsblogg » Introduksjon av bildelinkene juni-juli

Introduksjon av bildelinkene juni-juli

Linn Jones om seg og sitt:
Heter Linn Jones, og er en 27 år gammel jente fra Bergen. Min store lidenskap er foto, og jeg har alltid kameraet med meg hvor en jeg går. Jeg blogger om hverdag, tull og tøys, reising og andre ting som opptar meg. Jeg har også en del konkurranser på bloggen, samt giveaways. Dersom du vil ha en fotoblogg å følge er det bare å legge meg til. Alltid kjekt med nye bloggvenner! :-)


Ulrikke om seg og sitt:
Mitt navn er Ulrikke, jeg er 21 år og bor på Frogner i Oslo. Jeg lever og ånder for å skrive, og den store drømmen er å bli forfatter. Til høsten begynner jeg på forfatterlinjen på Danvik Folkehøgskole. På bloggen min skriver jeg mest skildringer og anekdoter fra livet mitt, men også guider om alt fra hvordan bli kvitt skrivesperre, til hvordan legge den perfekte røde leppestiften. Jeg legger også ut musikkspillelister, og har en rekke faste spalter, alt fra linklister til intervjuer med motebloggere. Andre temaer jeg har tatt opp er blant annet kafeer i Oslo, psykisk helse og selvutvikling. Jeg blogger ikke så ofte, men lover at hvert eneste innlegg jeg poster er av kvalitet. Dette er en blogg for alle (først og fremst kvinnelige) kreative sjeler!Galleri Rokvam om seg og sitt:
Mitt mål er å skape unike objekter som du enten kan bruke til noe praktisk, eller som er rene skulpturer ment for å skape forundring, nye tanker og med en “link” til det historiske, gjerne innen arkitektur eller industri. Mange av mine kanner er inspirert av gamle oljekanner. Overflaten jeg søker på arbeidene mine skal se ut som den er slitt av vær, vind og bruk, som f.eks. en rusten industrioverflate. Mine arbeider er innkjøpt av Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum i Trondheim, Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand, Vestlandske Kunstindustrimuseum i Bergen og Kunstindustri-museet i Oslo.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hei!
  Jeg vet at dette ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men jeg lurer på om du kan legge ut oppskriften på hvordan dere lager den iskaffen dere bruker! Setter pris på svar!
  Har lest bloggen din lenge, og synes du blogger så utrolig bra!
  God helg! :)

  1. Halloi! Vi bruker en espressokanne, og koker opp esspressokaffi i den. Så fyller vi et glass med isbiter, tilsetter kaffien og fyller resten av glasset med kald melk, og det er det :-) Esspressokanner fåes kjøpt i de fleste kjøkkeninnredningsbutikker. Jeg kjøpte vår på Jernia :-) Tusen mange takk for ros! Setter superstor pris på å høre det!! Ha en knall helg!

  1. Hehe, du har jo selv meldt deg på og betalt, så en sååå stor overraskelse var det vel ikke:P Bare hyggelig, og hurra for nye følgere, og takk for at du ville kjøpe plass! :-D

Kommentarer deaktivert.