Home » Hverdagsblogg » Introduksjon av bildelinkene juli-august

Introduksjon av bildelinkene juli-august


Ulrikke om seg og sitt:
Mitt navn er Ulrikke, jeg er 21 år og bor på Frogner i Oslo. Jeg lever og ånder for å skrive, og den store drømmen er å bli forfatter. Til høsten begynner jeg på forfatterlinjen på Danvik Folkehøgskole. På bloggen min skriver jeg mest skildringer og anekdoter fra livet mitt, men også guider om alt fra hvordan bli kvitt skrivesperre, til hvordan legge den perfekte røde leppestiften. Jeg legger også ut musikkspillelister, og har en rekke faste spalter, alt fra linklister til intervjuer med motebloggere. Andre temaer jeg har tatt opp er blant annet kafeer i Oslo, psykisk helse og selvutvikling. Jeg blogger ikke så ofte, men lover at hvert eneste innlegg jeg poster er av kvalitet. Dette er en blogg for alle (først og fremst kvinnelige) kreative sjeler!Galleri Rokvam om seg og sitt:
Mitt mål er å skape unike objekter som du enten kan bruke til noe praktisk, eller som er rene skulpturer ment for å skape forundring, nye tanker og med en “link” til det historiske, gjerne innen arkitektur eller industri. Mange av mine kanner er inspirert av gamle oljekanner. Overflaten jeg søker på arbeidene mine skal se ut som den er slitt av vær, vind og bruk, som f.eks. en rusten industrioverflate. Mine arbeider er innkjøpt av Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum i Trondheim, Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand, Vestlandske Kunstindustrimuseum i Bergen og Kunstindustri-museet i Oslo.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hei du vakre!:)
    Jeg har begynnt å jobbe på Lush i Trondhjem og jeg er allerede, om mulig, enda mer hekta enn før!:D Det er så utrolig gøy og givende å jobbe der!
    Ha en fin dag!<3

Kommentarer deaktivert.