Home » Hverdagsblogg » Introduksjon av bildelinkene januar-februar

Introduksjon av bildelinkene januar-februar

NO*Damkatten`s er et lite oppdrett av Maine Coon, og holder til i Risør. Det var av Gry og Arne som står bak at vi fikk kjøpe Kass da han skulle “pensjonere” seg, og dermed omplasseres :-)  NO*Damkatten`s Maine Coon setter sunnhet, helse og gemytt aller høyest innen oppdrett av rasen. Å være oppdretter krever masse kunnskap om avl, gener og sykdommer, noe  NO*Damkatten`s har satt seg grundig inn i. De ønsker glade, sunne katter hos seg, ikke statussymboler som bare skal være til pynt. NO*Damkatten`s jobber veldig hardt med å finne gode hjem til kattungene sine, og selger ikke katter til den første og beste, men kun til de som kommer gjennom det bittelille nåløye deres. At kattene havner i gode hjem er det viktigste! Gry og Arne synes også det er viktig å få fram at det finnes mange, mange husløse katter der ute som trenger nye hjem. Adopter gjerne en katt, de er akkurat like mye verd som en rasekatt!

Helle Norgreen har fotografert i mange år og har hatt stor interesse for foto siden hun var liten. For det meste er hun selvlært, men hun går også på folkehøgskole med foto for tida, for å lære seg faget litt grundigere, før hun begynner på høyere fotostudier. Hun legger vekt på at bildene hun legger ut i Eplabutikken sin skal være litt for alle, selv om hun selv er mest interessert i kunstfoto, og gjerne vil hevde seg innen det. Sjekk også ut flickersiden hennes her.

Hannah skriver åpent om livet med diagnosen paranoid schizofreni, som hun ble diagnostisert med i 2003, på bloggen sin. Hun har skrevet og gitt ut boka “Ung Jente” på Hertevig Forlag i 2007, og har også nylig fått i stand en film om henne, “Hannah-et liv i to virkeligheter”, som kan brukes i undervisningssammenheng. Hun holder også  foredrag om hvordan det er å være ung med en psykisk lidelse, i tillegg til jobben hennes innen psykisk helsearbeid. Utenom psykdom får man også et innblikk i Hannahs hverdag på bloggen, med en god blanding av typiske “hverdagsinnlegg” ispedd innlegg med dypere tekster.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.