Home » Hverdagsblogg » Introduksjon av bildelinkene, januar – februar

Introduksjon av bildelinkene, januar – februar

anitaO
Anita om seg og sitt:
Jeg er en 23 år gammel jente, bosatt i Oslo, men opprinnelig fra et lite sted i Møre og Romsdal. Jeg begynte å fotografere på videregående, da jeg fant ut at tegning, form og farge ikke var veien å gå. Jeg deltok på UKM, og fikk der vite at jeg hadde talent og burde fortsette med fotografi. Jeg søkte meg inn på Norges Kreative Fagskole i Oslo og fikk brev i posten en sommerdag om at jeg hadde kommet inn. Så da var det bare å pakke sekken og reise nedover dalene. Etter to år på NKF, søkte jeg meg inn på Oslo Fotokunstskole og studerte der i enda to år. Naturfotografi er det jeg brenner mest for. Det å se naturen på en helt annen måte gjennom kamera, det å få frem det vakre i naturen uansett årstid og værforhold gav meg noe spesielt. Jeg elsker å bruke naturlig lys på bildene mine og tar med modellene mine ut og fotograferer dem i naturlige omgivelser. Man trenger ikke alltid sol og blå himmel for å skape gode naturfotografier. På denne siden kan dere se bilder tatt opp igjennom flere år, og snart skal jeg få lagt ut boken min som jeg laget siste året på fotokunstskolen. Om noen der ute er interessert i å kjøpe bilder dere ser på siden, eller har lyst på portrett av dere selv, er det bare å ta kontakt :)

mitthjerte

Marie Cecilie om seg og sitt:
Hei! Mitt navn er Marie Cecilie, er 26 år, gift og er mammaen til William! Jeg er gravid med ei jente(?) i magen som ventes tidlig i mai! Jeg skriver fra hjertet (har posttraumatisk stresslidelse) men liker også å skrive om mammarollen, interiør, meninger osv. Jeg er ingen typisk mammablogger som deler detaljert om barnet sitt liv men glimter til iblant med å dele det jeg føler er riktig for oss. Velkommen skal du være! :)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.