Home » Hverdagsblogg » Introduksjon av bildelinkene februar-mars

Introduksjon av bildelinkene februar-mars

Eva-Lill om seg og sitt:

Er 18 år og går på videregående skole i Valle; Vg3 Gullsmedhåndverk (som går over 2 år). Bloggen min har jeg stort sett dedikert til arbeidet mitt innenfor gullsmedfaget. Jeg legger ut bilder av arbeidsprosess og ferdige smykker, og beskriver litt av arbeidsprosessen i innleggene. I blant blogger jeg også om andre ting som interesserer meg og som jeg fyller dagene mine med. Innlegg med tegning, digital tegning og litt foto er ikke helt uvanlig å finne på bloggen min!

Kijo om seg og sitt:

Jeg har fulgt pikedrømmen om å dra på backpackertur til sørøst Asia. Planen var  å reise alene, men et eller annet sted på veien kom jeg i kontakt med en  erfaren backpacker ved navn Are. Det tok ikke lang tid før vi planlagte reisen sammen, og ble samboere. Bloggen fremover vil bestå av alle de fantastiske stedene vi stikker innom, kroppskunst, arkitektur, bostedene, menneskene vi møter, kulturforskjellene og utfordringene. Vi bruker begge mye tid på kreativitet.  Lage smykker, leirefigurer, utskjæringer, tegninger.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.