Home » Hverdagsblogg » Introduksjon av bildelinkene, februar – mars

Introduksjon av bildelinkene, februar – mars

forfatterhannah

Hannah om seg og sitt:
Hei hå! Jeg heter Hannah og er en jente født i 1985. For nesten ti år siden fikk jeg diagnosen schizofreni etter noen år i psykiatrien. Bloggen min består mest av mine skriverier omkrig temaet «psykisk helse» og «min vei til å bli bra». Ellers er jeg opptatt av bodymodifications, søte ting som Hello Kitty – My Little Pony – Cupcakes og kjæresten min. Jeg har vel en litt annerledes stil, og skifter ofte hårfarge. Alt fra rosa til turkis, eller lilla til gult. Jeg elsker farger, samtidig som jeg ofte kler meg i svart. Jeg har også ofte dreads i håret. Velkommen til min verden!

rakel

Rakel om seg og sitt:
Jeg er en jente på 33 år som bor i Oslo med mannen min, og hunden vår Smokey. Jeg brenner for gamle klær og møbler/ ting og 20-, 30-, 40- og 50- tallet, spesielt 40- tallet. 40-tallet, til tross for krigen, hadde en helt spesiell svung over klærne, det var eleganse, feminitet og kvaliteten var kjempebra i forhold til mye av det som vi får kjøpt nå. Elsker musikk (særlig jazz og swing) og film, å sy og å kunne inspirere andre folk med bloggen min. Min blogg handler om vintage, antrekk, kjoler, shoppingkupp, reiser og meg i mitt daglige liv, samt mange musikksnutter og anbefalinger. Dere finner meg også på instagram, der heter jeg rakelteresa. Velkommen til bloggen min!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Tilbaketråkk: Bildelink hos Mewkid |

Kommentarer deaktivert.