Home » Hverdagsblogg » Introduksjon av bildelinkene, desember – januar

Introduksjon av bildelinkene, desember – januar

Aylana Maritha om seg og sitt:
Jeg heter Aylana Maritha Fjeldstad, jeg er 29 år gammel og bor på Finnskogen sammen med min datter, alias Lilemor. På bloggen min skriver jeg om hverdagen på godt og vondt. Jeg har lært meg å sette ekstra stor pris på familie, venner og ikke minst mine medmennesker. Jeg trodde ikke så mye på mirakler, før jeg opplevde et selv. Nå er det ingen tvil om at mirakler faktisk kan skje :-) Bloggen min handler  om hverdagen, mine innerste tanker, Lush, bilder, DIY, kreativitet ++. Selv om livet har bydd på mange bekymringer, prøver jeg å holde bloggen min så positiv som mulig, selv om det kommer et innlegg av og til der jeg tar av meg pokermasken og viser frem det gjemte rommet i hjertet. Velkommen skal du være! :-)

Silje om seg og sitt:
Mitt navn er Silje, jeg er 25 år gammel, og mange kjenner meg fra min andre blogg gjennom snart 4 år, Siljesreise.com. Jeg opprettet en egen katteblogg fordi jeg ønsker å vise verden hvor fint det er å være fosterhjem for hjemløse katter. Jeg og samboeren min Teg har de siste 2 årene hatt snart 30 katter på besøk gjennom Dyrebeskyttelsen i Trondheim, og flere skal det bli. Hjertet mitt brenner for å hjelpe disse stakkars dyrene som av ulike årsaker ikke lenger har jeg hjem å gå til. Målet med bloggen å spre ordet, både til dem som ønsker å adoptere en katt, eller til de som ønsker å hjelpe og bidra på andre måter. Og selvsagt vise fine bilder og dele historier om kattene som vi er så heldig å bli kjent med :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.