Home » Hverdagsblogg » Introduksjon av bildelinkene august-september

Introduksjon av bildelinkene august-september

Anette om seg og sitt:

Anette heter jeg, en 74-modell fra Brønnøysund, lykkelig gift og mamma til to. Helt siden jeg var liten har bøker vært min store interesse og lidenskap og i julen 2009 bestemte jeg meg for å starte en bokblogg. Anettesbokboble ble til og jeg håper jeg kan være et friskt bokpust med bokomtaler, boktips, bokfrokostbilder, boktema hver torsdag og innimellom små hverdags-betraktninger og giveaways. Hovedmålet med bloggen min er å spre leseglede, og om bare èn plukker opp en bok etter å ha lest om den hos meg er målet mitt nådd :) Jeg er ganske så altetende når det gjelder bøker og hos meg finner du alt fra chick-lit via krim, YA-bøker til skjønnlitteratur og barnebøker. Som mamma til et barn med dysleksi er dette et tema som ligger meg nært til hjertet, og etter hvert kommer det nok noen innlegg om dette også.Hannah om seg og sitt:
Hei hå! Jeg heter Hannah og er en jente født i 1985. For nesten ti år siden fikk jeg diagnosen schizofreni etter noen år i psykiatrien. Bloggen min består mest av mine skriverier omkrig temaet “psykisk helse” og “min vei til å bli bra”. Ellers er jeg opptatt av bodymodifications, søte ting som Hello KittyMy Little PonyCupcakes og kjæresten min. Jeg har vel en litt annerledes stil, og skifter ofte hårfarge. Alt fra rosa til turkis, eller lilla til gult. Jeg elsker farger, samtidig som jeg ofte kler meg i svart. Jeg har også ofte dreads i håret. Velkommen til min verden!


Ulrikke om seg og sitt:
Mitt navn er Ulrikke, jeg er 21 år og bor på Frogner i Oslo. Jeg lever og ånder for å skrive, og den store drømmen er å bli forfatter. Til høsten begynner jeg på forfatterlinjen på Danvik Folkehøgskole. På bloggen min skriver jeg mest skildringer og anekdoter fra livet mitt, men også guider om alt fra hvordan bli kvitt skrivesperre, til hvordan legge den perfekte røde leppestiften. Jeg legger også ut musikkspillelister, og har en rekke faste spalter, alt fra linklister til intervjuer med motebloggere. Andre temaer jeg har tatt opp er blant annet kafeer i Oslo, psykisk helse og selvutvikling. Jeg blogger ikke så ofte, men lover at hvert eneste innlegg jeg poster er av kvalitet. Dette er en blogg for alle (først og fremst kvinnelige) kreative sjeler!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+