Home » Hverdagsblogg » Introduksjon av bildelinkene april-mai

Introduksjon av bildelinkene april-mai

Ida om seg og sitt:
Like før jul flyttet jeg til Paris, hvor jeg nå er samboer med han jeg kaller franskbeinet. Dagene mine består av skriving, fotografering og kreativ tenkning. Jeg er halvt turist, halvt innvandrer, og kanskje en teskje fransk pike. Gjennom bloggen får jeg uttrykt mine kreative sider, samt at jeg får kontakt med mange fine mennesker med like interesser. Med fransk mustasj og alpelue slår jeg et slag for humor og selvironi, samtidig som jeg vil vise hvor fantastisk vakker denne byen er. Jeg har lyst til at flere skal ta del i mitt parisianske univers, så håper noen av Inas lesere vil bli med inn! -(:}) (franskmannsmiley, hehe)

Marie om seg og sitt:
Mitt navn er Marie og jeg er jenta som står bak foretaket Maries drops. I tillegg til å drive eget foretak studerer jeg revisjon på Høgskolen i Harstad, jobber deltid på Skeidar, og sammen med min samboer tar vi bilder og lager film fra diverse motorsportarrangement. Jeg har altså begynt å utvikle en interesse for film/foto og motorsport på samme tid. Om det er noe jeg er, så er det allsidig; kan brukes som poteten! Maries drops har utviklet seg stort fra å kun være en julegavehobby fra da jeg var tolv, til nå som det er et foretak der jeg sender hjemmelagede drops over hele landet, hele året. På bloggen min vil det være endel info om Maries drops og hverdagen min sånn ellers. I tillegg til bloggen så finner du Maries drops på facebook.com/mariesdrops

Kijo om seg og sitt:
Jeg har fulgt pikedrømmen om å dra på backpackertur til sørøst Asia. Planen var å reise alene, men et eller annet sted på veien kom jeg i kontakt med en erfaren backpacker ved navn Are. Det tok ikke lang tid før vi planlagte reisen sammen, og ble samboere. Bloggen fremover vil bestå av alle de fantastiske stedene vi stikker innom, kroppskunst, arkitektur, bostedene, menneskene vi møter, kulturforskjellene og utfordringene. Vi bruker begge mye tid på kreativitet. Lage smykker, leirefigurer, utskjæringer, tegninger.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hei Ina! Kan du gi oss en “oversikt” over de forskjellige dropsene du har smakt fra Marie og hva du synes? :D Syns de virker supergode, men vil helst ha litt av alt :o

    1. Hei Siv-Iren! Jeg har smakt på mange av dem, hehe! Mange vil si Syrlig blanding (eple + appelsin + bringebær + kirsebær), banankaramell og peppermynte. Mine favoritter er peppermynte, eple, kirsebær og appelsin. Syrlig blanding kan virkelig anbefales som en “startpakke” hvis du er litt usikker på hva du skal velge, og er glad i friske og syrlige smaker!

Kommentarer deaktivert.