Home » Hverdagsblogg » Introduksjon av bildelinkene, april – mai

Introduksjon av bildelinkene, april – mai

Ingridnettside

Ingrid om seg og sitt:
Jeg heter Ingrid og driver med håndlagd gjenbrukskunst som jeg selger i nettbutikken min. Jeg har siden 2009 drevet fulltid med eget firma, og deler ofte tips&triks + DIY på bloggen min. Konseptet har blitt til litt av seg selv, ved at jeg finner brukbare materialer som får nytt liv. Gamle fine duker og retro gardiner blir sydd om til kjoler, LP-plater blir skåler og annet smånips blir unike smykker. Ved å handle gjenbruk og håndlagd er du en bevisst forbruker som støtter du opp om miljøet, støtter en minibedrift, og inspirerer andre til å tenke kreativt. Mange fine gaveidéer til store og små! Velkommen!

Valgjerdblogg

Valgjerd om seg og sitt:
Eg er ei jente på 18 år frå vesle Dale i Sunnfjord. Eg laga bloggen min for ca 1 månad sidan og syns at dette er ein kjekk hobby :-) Eg går 2. året studiespesialiserande på Dale vgs. På fritida mi likar eg å vere kreativ – fotografere (helst natur), drive med scrapbooking og å lage mat. Eg er også veldig glad i å reise, og håpar å få gjort meir av dette framover.

tonjeblogg

Tonje om seg og sitt:
Jeg er en 20 år gammel frøken i Stavanger som blogger om alt som faller meg inn. Jobber som vekter og bruker det meste av fritiden på frivillighet og Røde Kors Ungdom, som jeg skriver en del om. I tillegg er jeg avhengig av netthandling, rettskriving og neglelakk. Det meste mellom himmel og jord havner på bloggen min, og spennende er det alltid!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+