Home » Fotooppdrag » Stas og moro » Intervjuet mitt med Mew “på trykk”!

Intervjuet mitt med Mew “på trykk”!

Woho! Intervjuet jeg gjorde med Jonas Bjerre og Johan Wohlert i april for 730.no, samt bildene jeg knipset av dem, er publisert as we speak! Håper dere tar turen innom for å lese det! Jeg er sååå stolt og kry og æææææ over å ha min første ordentlige greie som det publisert. Også med Mew da!! Kunne det blitt bedre?! NEPPE! Intervjuet finner dere her: http://www.730.no/musicitem.aspx?newsId=17551

ksksk 

keke

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Gratulerer! Så gøy! Johan og Jonas virker så bra – dyktige, reflekterte, takknemlige og uhyre kreative. Ikke bare kan man være fan av selve musikken, men også hvordan bandmedlemene er som personer.

  2. Så gøy at det ble akkurat denne saken som ble din første “ordentlige” publikasjon! :-D gratulerer- kjempefin sak med herlige folk! :)

Kommentarer deaktivert.