Home » Stas og moro » Intervjuet av Norges største nettsted for kvinner

Intervjuet av Norges største nettsted for kvinner

IMG_9521
Dere vet det spennende jeg skrev om at jeg skulle igår? Vel, det var et aldri så lite intervju! Jeg ble nemlig intervjuet av Marte fra Kvinneguiden om bryllupet vårt! De ville skrive en sak om vårt alternative og fargerike bryllup, som kunne inspirere og glede sine lesere. Naturligvis takket jeg ja til det, enda det var litt skummelt (ettersom intervjuet antakelig vil bli lest av ganske så mange i vårt langstrakte land, liksom!). En times tid på en kafé på Østbanehallen, og intervjuet var i boks. Gjett om jeg er spent på å lese det “på trykk” i mai en gang, da? Jepp! Hurra!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Stas! Jeg gleder meg til å lese :-) Elsker bildene fra bryllupet deres, akkurat som resten av bloggen gjør de meg glad :-)

  2. Jeg synes det er så kult at du stilte opp på dette, og jeg håper resultatet blir knallbra, og gleder meg til å lese det når det publiseres!

Kommentarer deaktivert.