Home » Interiør » Tanker » Interiørinspo

Interiørinspo

Åh, jeg bruker masse tid på å titte på boligannonser og interiørnettsider om dagen, og hele meg fylles med til randen med inspirasjon. Det er mye kult, fint, og spennende som jeg har lyst til å få til i vårt fremtidige hjem, og jeg klarer nesten ikke å vente! Jeg hadde for eksempel ikke takket nei til om badet vårt ble seende ca sånn her ut:
bad

Og et kjøkken med en del av disse sakene her hadde absolutt ikke vært feil:
kjokken
Alle foto: IKEA.no

Er noen av dere på flyttefot for tida, eller?
Flere enn jeg som klør i fingrene etter et nytt hjem, kanskje?
Fortell, fortell om deres drømmehjem!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Å ja, jeg kjenner følelsen! Fine ideer du har her! Lykke til med videre planer, jeg gleder meg til å følge med videre.

  Vi har planlagt i tre år nå.. vi flyttet til et lite sted i Telemark for snart to år siden, og skulle egentlig overta barndomshjemmet til kjæresten min i fjor sommer, et nydelig småbruk der deler av huset er fra rundt 1850. Det skjedde ikke fordi svigerfar kviet seg, så nå prøver vi igjen denne våren.. Foreldrene hans eier to hus, da de bygget et ekstra til sine foreldre da de overtok småbruket selv. Dette huset bor vi i nå mens de pusser opp. Det er de ferdige med nå, de har til og med bygget garasje utenfor. Så, når vi endelig får flyttet inn, skal vi pusse opp. Vi har startet med håndverkerbefaringer nå de siste ukene, så det blir mer og mer virkelig!

  Vi vil pusse opp slik at stilen passer med huset, litt herskapelig/landlig/engelsk cottage-stil. Og hagen blir cottage garden, vi vil ha jungel! ;) Se gjerne på tavlene mine på Pinterest hvis du vil ha inspirasjon: http://no.pinterest.com/hildhaug/

  1. Så gøy med gammelt hus! Jeg skjønner at det blir spennende. Skal ta en titt på bildene i kveld. Herlig med inspirasjon! Lykke til framover!

 2. Såå mye fint! Klør i hele kroppen selv, spesielt nå som husdrømmen nærmer seg på skikkelig!! (Krysser fingrene for overtakelse til høsten). Wiihu :D

 3. Åh, så mye fint!
  Jeg (og kjæresten) flytter inn i ny leilighet til sommeren, og da får jeg for første gang egen veranda. Gleder meg så mye til å kunne pynte med potter og grønne planter!

 4. Jeg flyttet for aller siste gang i november, til min drømmeleilighet, etter å ha ryddet i nesten et helt år og pusset opp. Veldig deilig å snart komme i mål etter å ha drømt masse, tittet på inspirasjon og planlagt, sånn som du gjør nå. Det eneste som mangler nå, er benkeplater til kjøkkenet, sofa i stuen og noen møbler/bokhyller, gleder meg utrolig mye til å bli helt ferdig!

 5. Per i dag er det definitivt praktiske ting jeg misliker med min nåværende leilighet som jeg skulle ha endret på mer enn rene estetiske ting, om det gir mening. Ikke at jeg ikke bryr meg om det, men det er ikke det som er viktigst for meg akkurat nå. Ting jeg vil ha i mitt drømmehjem/neste leilighet: en kjøkkenbenk bredere enn 43 cm, eget soverom (har stue og soverom i en åpen løsning og kunne likt bedre at det var kjøkken og stue som var sånn), større gang, bedre isolasjon så dusjen ikke fryser på vinteren og et ordentlig bad som ikke er så dustete lite at selv tips for hvordan man utnytter plassen på små bad gjelder alt for store bad, haha. Mitt er 150×130 cm stort, usj. Og hvis jeg skal nevne en faktisk drøm må det være å ha badekar, store vinduer så jeg får inn masse lys, varme i gulvet på badet og bedre oppebevaringsmuligheter :D

 6. Her var det mye fint :) Det er så gøy å planlegge og plukke ut ting man ønsker seg til senere! Jeg er sikker på at dere kommer til å få det SÅ fint!!

  Jeg er nok litt minimalistisk av meg, og kjenner det begynner å rive litt i OCD-en av mange ting/planter (tenker i forhold til støvtørking osv) :p Haha! Dog føler jeg ikke at jeg er spesielt knyttet til noen spesiell stil, så når kjæresten og jeg skal flytte videre (sånn i løpet av året/neste år en gang) så tror jeg bare vi må gå på skattejakt og la oss inspirere :)

 7. Det er rart! Me (meg + sambuar) har nett flytta inn i ein ny leiligheit i Bergen som er kjempe fint etter å ha budd lenge ifrå kvarandre. Men allereie no berre draume eg om å flytta heim i bygda der eg kjem frå og få vårt eige hus som berre er vårt! Men so er eg veldig glad i heimen min, flytta for 5 år år sidan og har lengta heim sidan! haha

  1. Det er rart hvordan noen av oss bare alltid lengter hjem! Det er vel i det minste bedre å bo sammen med kjæresten nå, enn å bo uten og savne hjem like mye? En vakker dag..!

 8. Min store draum er å kunne innrede ein heil heim utan å måtte tenke på pengar. DET hadde vore skikkeleg luksus – å kunne skaffe hus nett der ein ville, og innrede etter hjartet. Vi lurer på å flytte tilbake til Oslo frå Angers (Frankrike) der vi bur no, så eg går og smådrøymer om kva leiligheit vi kjem til å ende opp i. Det ideelle hadde jo vore eit lite hus med hage i eit stille område i utkanten av Oslo. Gangavstand til bane eller trikk, store vindauge vendt sørover slik at alle rom får masse naturleg lys, eit funksjonelt kjøkken som er stort nok til å lage mat utan å ergre seg over plassmangel, eit hobbyrom, og eit lite (eller stort, om kjærasten min får bestemme) drivhus i hagen. Det er draumen sin, det! :)

  1. Åh, JA! Det må være luksus. Uansett hva dere bestemmer dere for, håper jeg det blir bra. Og drivhusdrømmen deler jeg så gjerne. Tenk, så gøy!

 9. Er absolutt mykje bedre! Me hadde mykje avstand fyrste året me var saman, då eg studerte og budde i England medan han var igjen i Bergen. Det var heilt forferdeleg! So no er da godt å få vera saman og bu saman utan mykje styr og planlegging om kortid og korleis me skal sjå kvarandre :)

  Men glede meg til den vakre dagen me kan flytta tilbake :) so forsett med slike innlegg! Eg elske å lesa om andres draumeinteriør :) :)

  1. Det skjønner jeg veldig godt!! Nå kan dere våkne sammen hver morgen. Det er en skikkelig luksus! Takk, så bra, det skal jeg! Det blir nok en del slike poster framover :-)!

 10. Så fint! Jeg har superlyst på svarte og hvite fliser i gangen, og så har jeg alltid hatt lyst på rødt tak – veggene kan gjerne være hvite, men taket skal være sånn skikkelig rødt. Huset i seg selv skal være et gammelt okergult trehus med hvite karmer, og så syns jeg det er kult med gamle, slitte tregulv. Store vinduer er et stort pluss (høhø), men ellers har jeg ikke tenkt så mye mer! Ser du Risør nærme seg, eller er det enda et par år til?

  1. Gamle tregulv er skikkelig koselig. Og ja til okergult hus! Risør er blitt fastsatt om ganske nøyaktig to år, enda det ikke er blitt helt offisielt enda, hoho!

Skriv en kommentar