Home » Interiør » Interiørinspo: Soverom

Interiørinspo: Soverom

sovgang
Alle foto: Ikea

Lyseblå eller turkise vegger på soverom (og kjøkken for den saks skyld!) er såååå himla koselig! Det gir liksom en sval og rolig følelse, eller hva? Jeg liker spesielt det kombinert med hvitmalt tak, og hvite lister. Gulvene på bildene ovenfor er også utrolig fine, og friske blomster, enten i form av potteplanter, eller buketter, må til i alle rom. På det øverste bildet til høyre, likte jeg ekstra godt den “himmelseng”-looken som var ordnet til der, og på det nederste bildet falt jeg pladask for plansjen med erteblomstene på. Åååh!

Hvordan ser deres drømmesoverom ut?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ah, lyseblått på kjøkkenet! Det kunne jeg tenke meg :) Og sjokoldebrunt sammen med turkist på badet, har av en eller annen grunn hengt meg opp i denne komboen. Drømmesoverommet er blått eller blå-grått med hvite detaljer. Og litt gult, elsker gult når jeg står opp. Tror jeg bare vil ha gule kaffekopper i framtida! Men soverommet er hovedsakelig enkelt og litt dust, for å gi en rolig stemning :-) Og enkelt å holde rent! Drømmesoverommet har på magisk vis aldri støv under senga! :-)

    1. Herlig! Jeg er også veldig glad i gule detaljer, og kunne i grunn tenke meg å male noe av det vi har gult. Det gjør også virkelig noe med humøret!

  2. Helt enig med at det gir en sval og god følelse! Jeg får litt følelse av å være på en hytte langs kysten (på sørlandet), hehe. Når jeg en dag får meg min egen leilighet/mitt eget hus, da vil jeg ha noe lignende som dette! Helst fine blåfarger på møbler og dekorasjon, så jeg kan bytte det ut med røde ting rundt juletider :)

Kommentarer deaktivert.