Home » Interiør » Ønskelister » Interiørinspo: Husets hjerte

Interiørinspo: Husets hjerte

God morgen!
Her kommer litt mer interiørisnpirasjon! Denne gangen tar vi en titt på kjøkken og spiseplassen:
ikea kitchnnn
Alle foto: IKEA

– I det første liker jeg spesielt godt fargene og formene, og det at det er brukt en vanlig sofa ved spisebordet. Jeg liker også hylleløsningen på veggen, og at det er brukt et stettfat til frukten.

– I bilde nummer to er det bildeveggen jeg er begeistret for. Så himla fint! Jeg liker at bildene har forskjellige rammer, og her hengt ganske tilfeldig opp på veggen, uten at det gir et rotete inntrykk.

– I det tredje bildet (de to sammensatte), falt jeg for hvordan tallerkenhylla er brukt. Jeg har i grunn ikke tenkt over at den kan romme flasker og krydder av diverse slag før, og tenker at jeg kanskje skal finne på noe nytt i vår tallerkenhylle. Kult! Jeg synes også det er veldig lekkert med fliser til sånn ca midt på veggen på kjøkkenet, og jeg liker små hyller med koselige småting på, som her med små krukker og fat.

– I det fjerde bildet er ca alt perfekt! Det er akkurat et sånn kjøkken jeg drømmer om i vårt fremtidige hus! Jeg liker veldig godt kontrasten mellom fargen på skapene og på benkeplatene, at noen av skapdørene har glass i seg, og krydderhylla med kasseroller inni.  Liker at krydderne er helt over på forskjellige glass, trekassene på toppen av kjøkkenskapene og valget av fliser. Alt i alt en stor tommel opp fra meg!

– På det siste bildet, eeeeelsker jeg tapetet, golvet, og ovnen. Jeg liker skikkelig godt bruken av forskjellige stoler rundt kjøkkenbordet, samt vitrineskapet (ønsker meg det i gult).

Hvilket av disse interiørbildene representerte best deres interiørsmak?
Hvilke detaljer likte dere best?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ah, herlig. Jeg skal flytte selv om noen uker og sitter naa paa Ikea nettsiden og ser paa sofaer.. Vanskelig aa bestemme seg! Pluss at de har saa masse annet moro av smaating som jeg egentlig ikke trenger men foler at jeg MAA ha det anyway. Uff :D gleder meg masse til aa se hva du finner paa med den nye leiligheten deres. Happy for you!

  2. Det nest siste bildet er veldig mye min smak. Liker å ha litt ting på utstilling! Tok selv en liten minioppussing på kjøkkenet i påsken, da tidligere huseiere hadde malt flisene sorte! Nå er det lys blå og såå mye kosligere å være der inne :)

  3. Kjøkkenet i bilde fire ser ut ca akkurat sånn som mitt drømmekjøkken også :) Ville kanskje hatt en annen farge enn hvit på veggen, bare. Ellers er jeg veldig svak for fine tapeter, og det jeg helst gjør nå når jeg tar pause fra skrivinga er å kikke på fine tapeter vi kan ha på det andre soverommet vårt. Sukk, så mye fint som finnes!

  4. Jeg likte de tre siste bildene best, men også fargene i det øverste. Enig at sofa er kult ved kjøkkenbordet, men ville heller hatt en benk med skinnfeller eller masse puter, for det er lett å grise osv. Her jeg bor nå har jeg kun en liten kjøkkenkrok, og kan nesten ikke vente med å få et større kjøkken med ordentlig spiseplass osv. Ikke minst mer benkplass. Kjøkkenøy er også fint. Og benkløsningene på det nest siste.

    1. Det er sant! Det blir muligens en benk på oss, på kjøkkenet. Det er så koselig! Det skjønner jeg godt at du gleder deg til (det gjør vi også!). Kjøkken er veldig viktig i et hjem, spør du meg! :-D

Kommentarer deaktivert.